برنج دانه بلند دارای طولی است که حداقل سه تا پنج برابر عرض آن است. یک گونه محبوب، شناخته شده و پرمصرف برنج دانه بلند در ایران برنج فجر روغنی است.
هنگامی که به درستی آماده می شود (همیشه برنج خود را با چند تغییر آب تمیز به طور کامل آبکشی کنید)، برنج دانه بلند باید پف دار، لطیف و با کمترین کلوخگی پخته شود.
برنج با دانه متوسط در جایی بین برنج دانه بلند و دانه کوتاه یا چسبناک قرار می گیرد. خط بین دانه متوسط و دانه کوتاه همیشه به وضوح مشخص نیست، و گاهی اوقات، برنج دانه متوسط و کوتاه در یک دسته ترکیب می شود.
در هر صورت، برنج با دانه متوسط کوتاهتر از برنج دانه بلند است، تقریباً دو تا سه برابر طولانیتر از پهنای آن، اما نسبت به برنج دانه کوتاه نشاستهای کمتری دارد.
برنج متوسط معمولاً بلافاصله بعد از پختن پف دار و مرطوب است، اما با سرد شدن به حالت توده در می آید و جامد می شود. یک قوام خامه ای ایده آل برای ریزوتو و پودینگ برنج ایجاد می کند.
برنج دانه کوتاه گرد، چاق و نشاسته ای است که پف می کند و به صورت دسته ای به هم می چسبد. برنج دانه کوتاه اغلب در دسرهای شیرین، برنج چسبنده و سوشی یافت می شود.
برنج چسبناک دانه کوتاه معمولاً برای تهیه کانجی (فرنی برنج چینی)، آرروز کالدو (مرغ فیلیپینی و فرنی برنج)، و دستور پخت برنج چسبنده انبه تایلندی استفاده می شود.
با انواع مختلف برنج، پیگیری همه آنها دشوار است. خوشبختانه ما نیازی به این کار نداریم. در اینجا لیستی از رایج ترین انواع برنج، زمانی که باید از آنها استفاده کنید، و دستور العمل های خوشمزه ای که می توانید در خانه امتحان کنید، آورده شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.