کشمش حاوی ویتامین ها و مواد معدنی سالم است. آنها همچنین بدون چربی و بدون کلسترول، سرشار از آنتی اکسیدان و منبع عالی فیبر هستند. کشمش ممکن است به شما کمک کند:
از جمله خواص کشمش پلویی سفید رفع یبوست، جلوگیری از کم خونی، ساخت و حفظ استخوان های قوی است. از دندان های خود محافظت کنید، خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی را کاهش دهید.
کشمش حاوی قند کافی برای افزایش انرژی است و یک مکمل عالی برای رژیم غذایی سالم برای اکثر افراد است. اگر دندان شیرین دارید، کشمش را جایگزین تنقلات ناسالم و شیرین کنید.
البته، مانند هر میوه خشک دیگری، خوردن بیش از حد ممکن است به دلیل محتوای قند و کالری بالا، ناسالم باشد. در حالی که نباید از گنجاندن کشمش در رژیم غذایی خود هراس داشته باشید، مطمئن شوید که آن را در یک زمان انگشت شمار نگه دارید.
آیا می خواهید خودتان کشمش درست کنید؟ ساده است: کمی انگور بگیر، ساقه های بزرگ را بردارید. آنها را در آب خنک بشویید. آنها را روی سینی قرار دهید و سینی را در یک روز خشک و آفتابی بیرون بگذارید.
انگورها را بچرخانید تا از قرار گرفتن در معرض نور خورشید مطمئن شوید. فقط در دو یا سه روز، کشمش خود را خواهید داشت. بلکه به شما کمک می کند تا مواد مغذی مورد نیاز بدن شما فراهم شود.
کشمش را نباید با ظاهر چروکیده، کهنه و خشک آن قضاوت کرد. این میوههای خشک طلایی (همچنین در رنگهای مایل به سبز و مشکی) که بهعنوان «کیشمیش» شناخته میشوند، نیروگاههای پر از مواد مغذی هستند.
آنها منبعی غنی از فیبر، آهن، کلسیم، پتاسیم و سایر مواد مغذی ضروری هستند که به شما انرژی می بخشند و به شما کمک می کنند مو و پوست خود را درخشان نگه دارید. علاوه بر این، آنها یک میان وعده سریع و ساده هستند که می توان آن را در هر قسمت از روز مصرف کرد.
اگرچه ما به طور گسترده آنها را فقط در غذاهای شیرین مانند “پایاسم” یا “برفیس” می بینیم، اما افزودن آنها به عنوان رویه به ماست، غلات، گرانولا، محصولات پخته شده یا مخلوط های تریل طعم غذای شما را افزایش می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.