این برنج در واقع یک نسخه بسیار کمتر فرآوری شده و بدون سبوس از برنج سفید است. قبل از رسیدن به میزها، فقط پوسته بیرونی پوست کنده می شود و تحت فرآیند پرداخت قرار نمی گیرد.
برنج فجر مهمان نواز وقتی پخته میشود نرم و دانهدار میشود، اما زمان پخت آن نسبت به سایر انواع برنج بیشتر است. بو و عطر خاصی دارد. حدود دو برابر برنج معمولی حاوی پروتئین است.
این گونه که عطری شبیه طعم فندق در کام به جا می گذارد، در تالاب های نزدیک رودخانه ها و دریاچه ها رشد می کند. اگرچه پوسته بیرونی دانه های برنج وحشی ساختار کمی سفت و ترک خورده دارد، اما هنگام پختن نرم می شود.
برنج سیاه که به آن برنج بلوگا نیز گفته می شود، حاوی قند کمتری نسبت به برنج سفید است. محتوای آنتی اکسیدانی بیشتر از میوه هایی مانند زغال اخته و شاه توت است.
برنج فجر حاوی درصد بالایی نشاسته است. به همین دلیل، به خصوص در غذاهای خاور دور بسیار مصرف می شود و اغلب در دستور العمل های دسر استفاده می شود.
برنج فجر می تواند در غذاهای سبزیجات استفاده شود، زیرا در هنگام پختن حالت نرمی به خود می گیرد و آب زیادی را به خود جذب می کند.
برنج فجر که از نظر طعم شبیه برنج طارم است با انواع دیگر متفاوت است. این یکی از انواع برنج با شاخص گلیسمی پایین است، زیرا در دسته کربوهیدرات های پیچیده قرار می گیرد.
اگر می خواهید جایگزینی را به مهمانان خود ارائه دهید که فوق العاده تر باشد و تسلط شما را نشان دهد، ما یک پیشنهاد عالی برای شما داریم: برنج فجر مهمان نواز با ماهی.
با این غذا می توانید مهارت های خود را در آشپزخانه نشان دهید و گزینه عالی دیگری را به دستور العمل های برنج کلاسیک اضافه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.