چای ترش عمده باعث بهبود مشکلات معده می شود

چای صبحانه چیست؟

برای روشن بودن، می‌توانید هر چایی را که می‌خواهید در صبحانه بنوشید (هیچ قاعده‌ای برای این کار وجود ندارد)، اما بیشتر چای‌هایی که برچسب «چای صبحانه/مخلوط» دارند، چای‌های سیاه با اندازه ذرات کوچک هستند که سریع، قوی و کافئین فراوانی را ارائه می‌کنند.

چای ترش عمده از طعم بی نظیری برخوردار است.

و می تواند خامه و شکر را بدون تبدیل شدن به شیر بدون چربی آب شده مصرف کند.

اگر قهوه دوست ندارید مثل قهوه صبح شماست.

چای ترش

این مخلوط‌ها اغلب شامل چای‌های منطقه آسام هند، چای سیلان (سری‌لانکا) و چای‌های آفریقایی می‌شوند، زیرا دارای ویژگی‌های تند و خاکی هستند.

اندازه ذرات کوچک باعث می شود که فنجان به سرعت قوی و پر بدن شود و تا حد امکان کافئین خود را به فنجان برساند.

چای چای چیست؟

چای ماسالا (یا به طور معمولی به “چای” در آمریکا کوتاه شده است) نوشیدنی سنتی هند است و به عنوان ترکیبی از چای سیاه، شیر، شکر و ادویه ها تعریف می شود.

هیچ دستور العمل دقیقی برای طرز تهیه این غذا وجود ندارد، اما همه شامل آن چهار ماده هستند.

کلمه “Masala” به معنی “ترکیب ادویه جات” است و رایج ترین آنها زنجبیل، دارچین، هل و میخک هستند (البته موارد دیگری نیز وجود دارد که ممکن است شامل آنها شود).

در سنتی ترین شکل آن، چای سیاه، شکر و ادویه جات ترشی جات در آب می جوشانند.

سپس شیر را اضافه کرده، دوباره می جوشانند، صاف می کنند و سرو می کنند.

معمولاً از چای سیاه به عنوان دارای بیشترین کافئین یاد می شود، اما این به دلیل دستورالعمل رایج دم کردن با آب جوشانده شده و برای مدت طولانی تا پنج یا شش دقیقه است.

هر چایی که به این شکل درست شود، مقدار زیادی کافئین در فنجان ایجاد می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.