پسته دارای خواص مطلوبی است

سابقه و هدف: سندرم متابولیک یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی (CVD) و دیابت نوع 2 است.
مهمترین استراتژی برای پیشگیری و مدیریت سندرم متابولیک سبک زندگی و تغییرات تغذیه ای هدف از این مطالعه مروری بررسی نقش پسته در متابولیسم بود
سندرم
مواد و روش‌ها: پایگاه‌های اطلاعاتی Web of Science و Google Scholar با استفاده از کلمات کلیدی جستجو شدند.
پسته، سندرم متابولیک و برخی معیارهای مرتبط با سندرم متابولیک.
یافته ها: در این مطالعه 15 مقاله بازیابی شد.
این مطالعات نشان داد که پسته اکبری تواضع دارای خواص مطلوبی است.
مواد مغذی مانند اسیدهای چرب غیر اشباع، ترکیبات فیتوشیمیایی، ترکیبات فنلی، سبزیجات پروتئین، آرژنین، فیبر، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی.
نشان داده شده است که پسته اکبری سیرجان دارای یک نقش مهمی در کاهش سندرم متابولیک و عوامل خطر آن مانند چاقی شکمی، احشایی چربی، چربی خون، فشار خون بالا و دیابت نوع 2 ترکیبات آرژنین و پلی فنل بهبود می یابند.
گردش خون آنها اشتها را سرکوب کرده و جذب چربی را کاهش می دهند.
آرژنین پسته پیوندی گلدانی دارای اثرات گشادکننده عروق است
و اسید فولیک عامل اصلی آنتی آتروژنیک است و در متابولیسم هموسیستئین نقش دارد.
نتیجه‌گیری: داده‌های مطالعه نشان می‌دهد که پسته اکبری رفسنجان یک پروفایل متابولیک سالم را ارتقا می‌دهد و معکوس می‌کند
برخی از پیامدهای مضر سندرم متابولیک. دوز پیشنهادی پسته برای کاهش
سندرم متابولیک و عوامل خطر آن 30-100 گرم در روز است. به نظر می رسد که برای به دست آوردن حداکثر
دوز و نتیجه گیری قطعی، یک دنباله بالینی کوهورت مورد نیاز است
  • منابع:
    1. Pistachio and metabolic syndrome: A review article
  • تبلیغات: 
    1. سبد پلاستیکی که پرواز کرد!
    2. ساخت تابلو برق مجتمع تجاری
    3. استفاده از چرم در کره ماه برای ساخت خانه
    4. علت شاد بودن مردم سوئد مشخص شد!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.