پسته از یک دانه بیضی شکل تشکیل شده است که با پوسته ای سخت محافظت می شود.
وقتی میوه رسیده پوسته خود به خود باز می شود.
پسته تازه درجه یک کیفیت بالایی دارد.
پسته رنگ سبز زیبایی دارد و به بسیاری از دستور العمل های شیرین و خوش طعم کمک می کند، علاوه بر اینکه خوشمزه است، به عنوان یک میان وعده یا به عنوان پیش غذا.
فصل: پسته در فصل پاییز در مناطق تولید کننده برداشت می شود، اما می توان آن را در تمام طول سال در سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی خاص یافت.
اگر پستههای خود را با پوست میخرید، بررسی کنید که به خوبی شکافته شده و پوست آن با انگشتانتان راحت باشد.
اگر اینطور نیست، به این معنی است که میوه ها به اندازه کافی رسیده نیستند.
اگر پستههایی را انتخاب میکنید که پوست آنها قبلاً پوست کنده شدهاند، باید به رنگ سبز روشن خوب باشند.
پسته را می توان تا 3 ماه در ظرف دربسته و دور از نور و رطوبت نگهداری کرد.
در صورت داشتن مقدار زیاد، امکان نگهداری در فریزر نیز وجود دارد، به شرطی که هنوز پوسته آنها باقی بماند.
فواید سلامتی
یک وعده پسته (¼ فنجان) حاوی 175 کالری است که تقریباً 7 گرم پروتئین را شامل می شود.
پسته منبع عالی مس و ویتامین B6 است.
همچنین منبع قابل توجهی از فیبر غذایی، آهن، فسفر، منگنز، ویتامین K و B1 است.
طرز تهیه پسته
در آشپزخانه، پسته امکانات زیادی را ارائه می دهد.
در یک نسخه شور، می توان آن را به عنوان یک سوپ نوش جان کرد یا همچنین می توان آن را در سس ها، چاشنی ها و دستور العمل های پاستا گنجاند.
در یک نسخه شیرین، امکان ایجاد دسرهای رنگارنگ و لذیذ را فراهم می کند.
به خصوص با میوه های قرمز، عسل یا حتی شکلات خوب می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.