🔹 مجموعه زغال بریشان شما را به خرید بهترین انواع زغال ها دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که زغال خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند.
🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.

پخش کننده زغال پسته به صورت عمده

خوشبختانه کشور ما، ایران از نظر کشاورزی بسیار غنی می باشد. درختان گوناگونی هر ساله، در فصول مختلف به بار می نشینند. این درختان، در فصل‌هایی نیز خشک شده و نیاز به زدودن ضایعات و هرس شاخه های خشک دارند. اما از آنجایی که زمان میوه آنان متفاوت است، در فصول مختلف، باید به تولید چوب و در نتیجه زغال های مختلف پرداخت. در تابستان که بیشتر درختان، میوه دارند، تولیدکنندگان از چوب درخت پسته برای تولید زغال و رفع نیاز بازار بهره می جویند. ویژگی های مثبت این زغال که در ادامه به آن می‌پردازیم، محبوبیتش را در بین سایر انواع، بالا برده و کاربردش را ویژه کرده است. فروش زغال پسته عمده، در بازار جای خود را باز کرده؛ و از آن در موارد استفاده متعددی به خصوص قلیان، بسیار استقبال می شود.

پخش کننده زغال پسته به صورت عمده

بهترین راه تشخیص زغال خوب

بهترین راه تشخیص زغال خوب امروزه انواع زغال با کاربردهای مختلف قلیان، کبابی و صنعت فولاد، به بازار عرضه می شود؛ که بیشتر آن ها، توسط دستگاه های مدرن تولید می شوند.
زغال، می تواند به صورت فشرده یا پرسی به صورت قالبی بوده، یا شکل طبیعی خود را داشته باشد.

یکی از ویژگی های زغال مرغوب این است که، بعد از سرخی، دیگر نیاز به باد زدن ندارد و آهسته سوخته و آرام آرام خاکستر می شود.

در مورد زغال خوب، بهتر است باز هم بدانید:

  • عدم خوردگی و شکستگی؛ برای تشخیص خوب یا بد بودن زغال لیمو و قلیان که حساسیت بالا دارند، باید گفت بهتر است خورده و شکسته نباشد؛ زیرا آن از کیفیت کمتری نسبت به زغال سالم و بدون شکستگی برخوردار خواهد بود؛ تا حدی که در بازار نیز با قیمتی بسیار پایین تر عرضه می شود.
  • خام نبودن زغال؛ برای تشخیص خامی زغال که هنگام سوختن آن، باعث بوی بسیار و دود فراوان می شود، باید در هنگام خرید توجه کرد تا زیر پوست زغال، به خصوص لیمو، رگه های چوب خام به رنگ قهوه ای در آن وجود نداشته باشد و به طور کامل زغال شده باشد.
  • گازگیری مناسب؛ اگر هنگام تولید، گازگیری به طور درست انجام نشود، در هنگام استفاده از آن، صدای خرد شدن و تکه شدن زغال به وضوح شنیده می شود و شاهد تکه تکه شدن، پریدن و پراکندگی زغال ها خواهیم بود.
  • فشار حرارتی بالا حین تولید؛ در این عصر، بیشتر زغال ها با دستگاه های نوین ساخته می شوند؛ در این کوره ها با فشار حرارتی بالا عمل تبدیل صورت می گیرد و کیفیت خوبی را به زغال می بخشد.
  • مواد اولیه؛ می دانیم، زغال، غالبا از چوب درختان تهیه می شود؛ پس اولین راه تشخیص زغال خوب، این است که بدانیم از چه نوع چوبی است؛ درخت لیمو، پسته، گردو و…
  • میزان رطوبت؛ سازندگان زغال مرغوب، آن‌ها را از دستگاه خشک کن، برای خشک کردن عبور می دهند که تاثیر بسزایی بر کیفیت آن دارد؛ زیرا آن‌ها به طور یکنواخت خشک می شوند.
  • صنعت ساخت؛ استفاده از کوزه زغال، بر کیفیت بسیار تاثیر می گذارد؛ کوزه زغال، دستگاهی است که با استفاده از سوخت های گیاهی کار کرده و زغال مرغوبی تولید می کند.

انواع زغال و تعریف مختصری از آنها

همه ما این را می دانیم، که از زغال در مصارف گوناگون استفاده می شود؛ درست کردن کباب، آماده کردن قلیان، صنعت و …؛ پس باید برای هر کاربردی، از نوعی به خصوص بهره جست.

به طور کلی، زغال ها سه دسته اند:

  • سنتی
  • فشرده
  • قالبی

در اینجا به توضیحی مختصر، در باب هر کدام می پردازیم.

زغال های سنتی، همان زغال هایی هستند که رونق بسیاری داشته و در همه جا رایج هستند.
در واقع نوع سنتی، به هر نوع زغالی اطلاق می شود که از چوب خالص تهیه شده باشد؛ یعنی تنها ماده استفاده شده در آن، چوب درختان است.

این نوع، خود به دسته های مختلفی بسته به جنس چوب تقسیم می شود و با توجه به نام درخت، نامگذاری می شود؛ برای مثال زغال پسته، زغال بامبو، زغال لیمو، گردو، نارگیل و …
خوب است بدانید زغال لیمو نیز شامل همه گروه های مرکبات می شود؛ نارنگی، پرتقال، لیمو، نارنج و… .
برای ساخت این نوع از زغال سنتی، به کوره احتیاج است که به دو نوع صنعتی یا مدرن و سنتی وجود داشته و انجام می شود.

زغال فشرده که به آن چینی هم می گویند، به علت ورود ابتدایی آن از کشور چین به این نام، مشهور شده است.
در تولید این زغال هم می توان، از دو روش سنتی یا صنعتی کمک گرفت.

برای ساخت آن باید ترکیبی را که در ادامه به آن اشاره می کنیم، به خوبی آسیاب کرد؛ سپس از سرند گذراند؛ در دستگاه خشک کن، رطوبت گیری کرد، و بعد عمل فشرده سازی را به حالت های تخم مرغی، استوانه ای، و یا چهارگوش انجام داد.
به عنوان مرحله آخر نیز، شمش های فشرده زغال را در کوره به محصول نهایی تبدیل کرد.
ترکیبات این نوع از زغال، شامل 70 درصد خاک اره، و بقیه پوست گردو یا پسته به همراه خاک زغال می باشد؛ که خاک اره آن، بیشتر از درختان جنگل است.

از نام زغال قالبی هم معلوم است که برای ساخت آن، قالب و قالب گیری وجود دارد.
ترکیب مواد اولیه این نوع، شامل مقدار زیادی حدودا 90 درصد خاک زغال، 5 درصد آب و 5 درصد دیگر صمغ عربی یا همان نشاسته می باشد؛ که پس از خرد شدن در آسیاب، وارد مخلوط کن شده و به صورت شمش های مرطوب، عمل رطوبت گیری در دستگاه خشک کن انجام می شود.

زغال پسته یکی از بهترین زغال های ایران

زغال پسته یکی از بهترین زغال های ایران زغال پسته هم انواعی دارد، که با توجه به اینکه از چه بخش های پسته در ساخت آن، استفاده شده متفاوت است.
زغال فشرده پسته، همان زغال فشرده است، که در آن به جای پوست گردو، از پوست پسته استفاده می شود و مابقی ترکیبات، به همان صورت اصلی است؛ یعنی خاک زغال و خاک اره.

اما زغالی که بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته، زغال حاصل از چوب پسته است.
 کسی که به تولید زغال اشتغال دارد، باید بتواند در همه فصول به تولید خود ادامه دهد؛ که این امر، برنامه ریزی و بهره برداری از انواع مختلف چوب را می طلبد.
به دلیل عدم وجود همیشگی چوب و ضایعات درختان مختلف، با توجه به فصل میوه گوناگون در آن ها، برای تولید زغال، بهترین گزینه تهیه پسته زغال است؛ که در هر فصلی به خصوص فصل گرما نیز می توان آن را آماده کرد.

با توجه به تولید مناسب پسته در ایران، به خصوص در کرمان که مرکز تولید آن است، شاهد ساخت گسترده زغال از آن نیز می باشیم.
به جرات می توان گفت این نوع، یکی از بهترین زغال های موجود در ایران و جهان است.

اکنون به دلایل رونق چندین برابری زغال پسته می پردازیم:

  • مناسب بودن قیمت و مقرون به صرفه بودن آن
  • دوام و استقامت بسیار خوب
  • وجود داشتن در تمام فصول سال
  • خاکستر شدن تا ذره آخر و عدم خاموشی تا انتها
  • آتش زایی سریع و آسان
  • مناسب بودن برای قلیان و کباب
  • از دست دادن کل خاک خود در هنگام سرند یا همان غربالگری مطلوب

تفاوت زغال پسته و زغال باربیکیو

کباب، یکی از غذاهایی است که در لیست غذاهای ایرانی، جایگاه ویژه و بالای دارد.
پختن گوشت با سرعت پایین و حرارت کم را، باربیکیو می گویند.
برای این روش، نیاز به دستگاه باربیکیو می باشد، که کارکرد آن در اکثر انواع نیز به تنهایی و بدون زغال ممکن نیست.

زغال پسته بیشتر به صورت سنتی، یعنی فقط با یک ماده اولیه که همان چوب است مورد استفاده می باشد؛ اما زغال باربیکیو، بیشتر در انواع فشرده وجود دارد، که امروزه با دستگاههای پیشرفته ای در حجم انبوه آن را تولید می کنند.

ترکیب این زغال شامل 90 درصد خاک زغال، 8 درصد رطوبت یا آب و بقیه آن، صمغ یا همان چسب های گیاهی است که توسط میکسر، به خوبی مخلوط شده، و بعد برای فشرده سازی وارد دستگاه پرس می شوند.
زغال باربیکیو بسته به کاربردش، انواعی دارد؛ زغال فلافل سازی، زغال باربیکیو، زغال پرس توپی.

زغال باربیکیو مرغوب، بدون جرقه بوده و گاز نمی کند؛ بو نداشته و اشتعال بسیار عالی و به اندازه ای دارد؛ همچنین در نوع صنعتی، پس از سوختن، خاکستر بسیار کمی تولید می شود.
خاموش هم نمی شود و مواد مضر ندارد.

در بازار عرضه، هر دو نوع یعنی زغال پسته و زغال باربیکیو، به صورت جزیی و عمده به وفور وجود داشته و فروش می رود.
خرید و فروش آنلاین، با صرفه جویی در وقت و هزینه خریدار، همراه بوده و دیگر نیازی به تحمل ترافیک و هدر رفتن زمان ندارد.

سرعت سوختن زغال پسته چگونه است؟

سرعت سوختن زغال پسته چگونه است؟ زغال پسته از قدیم الایام تا به امروز، در دسته بهترین و پرمصرف ترین زغال ها وجود داشته، و گاهی به صدر جدول می رسد.
این نوع زغال محبوب، بسیاری از پارامترهای یک زغال عالی را دارد.
همانطور که ذکر شد، ماده تشکیل دهنده اصلی و مهم آن، چوب درخت پسته می باشد.

درجه یک بودن آن بواسطه ویژگی های مثبتی است که داراست.
به سرعت آتش می گیرد، بنابراین در بسیاری موارد نیازی به ژل های آتش زا و… ندارد.
سوختن زغال پسته به این صورت است که، به آرامی و کند انجام می شود؛ تا انتها هم تبدیل به خاکستر شده و می سوزد؛ برای همین نیز استفاده از آن در قلیان و کباب، بسیار مورد توجه رستوران ها و کافه ها قرار گرفته است.

همچنین دود، جرقه و بوی بد ندارد، و افراد خبره در این امر می توانند به راحتی این نوع را از سایر زغال ها تشخیص دهند.
از میزان حرارت بسیار خوبی نیز برخوردار است.

البته که علاوه بر مزیت هایی که بیان شد، می توان به مورد قابل توجه دیگری نیر اشاره کرد، که همان عدم نیاز به باد زدن است، که انتخاب این زغال را برای بسیاری از گروه ها و افراد، آسان و حتمی کرده است.

منبع عرضه زغال پسته در ایران

قیمت این زغال، بسیار مناسب بوده؛ و تهیه آن را در کنار مناسب بودن برای سوخت، آسان کرده است.
در وزن های مختلف و با بسته بندی های گوناگون می توان آن را تهیه کرد؛ البته که اسامی مختلف سازندگان نیز، تاثیر بسزایی در انتخاب و فروش آن دارد.
همچنین بسته به اینکه این زغال از نوع فشرده باشد یا سنتی، در برخی ویژگی های فروش با هم متفاوت خواهند بود.

با افزایش تکنولوژی در دنیا، فناوری هایی برای تولید این محصولات هم ارایه شده که سرعت تولید را بالا برده است؛ تا حدی که سازندگان در مراکز خود می توانند، روزانه چندین تن را به راحتی و با کیفیت عالی تولید کنند.

عرضه زغال پسته نه تنها در ایران انجام می شود، بلکه در کشورهای همسایه نیز بازار خوبی رقم زده است.
صادرات به کشورهای همسایه و غیر همجوار، باعث شده، تا ایران به یک قدرت در این زمینه تبدیل شود.

کرمان به عنوان قطب پسته کشور، به دلیل کاشت و برداشت بسیار بالای این محصول، یکی از مهم ترین عرضه کنندگان ضایعات و چوب این درخت به تولید کنندگان است؛ که خود نیز، یکی از سازندگان بزرگ این کالا است.
بنابراین، قیمت فروش در این شهر، بسیار استثنایی است؛ حتی می توان گفت در شهرهای نزدیک به کرمان هم، می توان آن را با قیمت مناسب تر یافت.

اما علاوه بر خرید حضوری از نمایندگی های فروش و بی واسطه کارخانه، می توان به راحتی و با یک جستجوی ساده در اینترنت، با بازار فروش غیر حضوری ارتباط گرفت و بهترین خرید را، با نازلترین نرخ انجام داد. 

سفارش زغال پسته به صورت عمده

سفارش زغال پسته به صورت عمده در هر خرید، مقدار خرید بر قیمت آن تاثیرگذار است؛ زغال پسته نیز از این بابت مستثنی نیست.
خرید عمده، نسبت به جزئی بسیار با صرفه تر و با قیمت پایین تر صورت می گیرد.
بنابراین ترجیح مراکز فروش، بر همین امر است.

بالا بودن سفارش زغال پسته، و تولید فراوان این محصول در کشور، نشان از استقبال ویژه ای دارد که مسلما بحث قیمت نیز در آن دخیل است.
پس با توجه به بازار حاضر، می توان به جرات گفت مسبب این عرضه و تقاضای بالا، قیمت بسیار ارزان و مناسب این کالا می باشد؛ که توانایی خرید برای هر گروهی را در نظر گرفته است.

عرضه کنندگان به مشتری، شامل کارخانجات و نمایندگی های فروش کلی و جزیی می باشند.
برای دسترسی به نمایندگی ها، می توان به مراکز فروش، مراجعه حضوری داشت و خرید را انجام داد.
اما امروزه بهترین و آسان ترین راه، در زمینه خرید اقلام مورد نیاز، به خصوص به صورت فله و عمده، مراجعه به سایت های اینترنتی است.

در این راه می توان، به راحتی با مشاوران و کارشناسان خبره در این زمینه، ارتباط گرفت و خرید خوبی داشت.
در بسیاری موارد هم، شاهد هستیم که این مراکز فروش غیر حضوری، با شرایط ویژه و استثنایی، فروش را انجام می دهند؛ تا برای مشتریان رضایتمندی و افزایش تقاضا را به دنبال داشته باشد.

پس اگر به دنبال خرید زغال پسته هستید، با خیالی آسوده سری به این مراکز زده؛ و حتی تصویر کالای خود را مشاهده کنید.
برندها و نام های مختلفی از این محصول پرکاربرد، در بازار اینترنتی وجود دارد.
آخرین و به روز ترین قیمت ها را نیز، می توانید با اطمینان از این طریق دریافت کنید.

🔹 مجموعه زغال بریشان شما را به خرید بهترین انواع زغال ها دعوت می نماید.
✅ مختص افرادی که زغال خوب می خواهند ولی نمی دانند از کجا تهیه کنند.
🔸 کافیست فرم زیر را تکمیل نمایید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید