کشمش کشمیری از انگور بدون هسته تهیه می شود و معمولاً در خاورمیانه و آسیای مرکزی یافت می شود.
این نوع کشمش نازک و به اندازه 2 تا 3 سانتی متر است.
این نوع کشمش را افرادی ترجیح می دهند که از خوردن انواع دیگر کشمش اجتناب می کنند، زیرا این کشمش شیرین و بسیار نزدیک به طعم انگور تازه است.
با استفاده از مویز قرمز هسته دار سلامت خود را تضمین کنید.
کشمش کشمیری از نوع خاصی از انگور به نام پکامی تهیه می شود که بومی منطقه کاشمر استان خراسان است.
کشمش کشمیری را معمولا در محیطی تاریک خشک می کنند تا رنگ سبز خود را حفظ کنند.
کشمش کشمیری در دو رنگ سبز و طلایی موجود است.
تنها تفاوت این است که از گاز دی اکسید گوگرد برای تولید کشمش طلایی کشمیری استفاده می شود.
این نوع کشمش از انگور قرمز بدون هسته تهیه می شود و معمولاً از نظر رنگ و اندازه با کشمش آفتابی متفاوت است.
این کشمش بسته به نوع انگوری که از آن تهیه می شود طعم شیرین تا ترش دارد.
کشمش قرمز خاصیت ضد سرطانی دارد، فشار خون را کاهش می دهد و از دیابت جلوگیری می کند.
کشمش را می توان به مدت نامحدود در کیسه های واکوم یا ظروف در بسته و دور از نور خورشید، گرما و رطوبت نگهداری کرد.
لازم به ذکر است که قندهای طبیعی موجود در کشمش ممکن است به مرور زمان به صورت رسوبات کریستالی روی سطح ظاهر شوند.
در این صورت بهتر است قبل از غذا آنها را در آب گرم خیس کنید.
نگهداری کشمش در یخچال می تواند از کریستال شدن شکر جلوگیری کند.
کشمش پس از خروج از فریزر به سرعت در دمای اتاق به حالت اولیه و تازه خود باز می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.