از جمله خواص بارز لوبیا عروس میزان بالای ویتامین و فیبر آن است.
فولات ویتامین B به طور برجسته در لوبیا عروس فله یافت می شود.
فولات یا همتای مصنوعی آن، اسید فولیک، برای تولید گلبولهای قرمز خون در بدن انسان و رشد سیستم عصبی جنین در مراحل اولیه بارداری ضروری است.
نشان داده شده است که مصرف کافی اسید فولیک خطر نقص لوله عصبی را به طور قابل توجهی در نوزادان کاهش می دهد.
اسید فولیک مصنوعی بهتر از فولات طبیعی در بدن جذب می شود.
مقداری فولات میتواند از لوبیاهای خشک و سایر حبوبات در طول فرآیند خیساندن و پختن از بین برود یا زمانی که ویتامین با سایر اجزای غذایی مانند فیبر تعامل میکند، کاهش مییابد.
خیساندن سریع لوبیا (جوشاندن لوبیا برای مدت کوتاه و سپس خیساندن به مدت یک ساعت) ممکن است منجر به از دست دادن فولات بیشتر از خیساندن طولانی مدت شود.
به طور کلی، برای به حداکثر رساندن محتوای طبیعی فولات در لوبیا، برخی از محققان استفاده از روش آهسته خیساندن و روش پخت را پیشنهاد می کنند که لوبیا را در 150 دقیقه یا کمتر آماده می کند.
خوردن حبوبات بیشتر ممکن است عوامل خطر بیماری را کاهش دهد.
بیماری قلبی
افزایش سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون، به ویژه کلسترول LDL، عوامل مهمی در ایجاد بیماری قلبی هستند.
سطوح بالای هموسیستئین پلاسما با افزایش خطر بیماری قلبی عروقی مرتبط است.
اگرچه برخی از مطالعات نشان داده اند که فولات ممکن است سطح هموسیستئین و بنابراین خطر بیماری قلبی را کاهش دهد، این موضوع بحث برانگیز است و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
رژیم غذایی متنوع و کم چربی اشباع شده با فیبر فراوان (به ویژه محلول) و ویتامین های B از جمله توصیه هایی برای کاهش عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی است.
چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف منظم لوبیا می تواند به کاهش کلسترول تام و LDL و سایر عوامل خطر بیماری قلبی کمک کند.
یک مطالعه نشان داد با مصرف روزانه یک فنجان لوبیا پخته شده، خطر حمله قلبی غیر کشنده 38 درصد کمتر است.
سایر محققان کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول خون را با مصرف روزانه لوبیاهای کنسرو شده گزارش کردند.
در یک مطالعه هشت هفته ای، محققان تاثیر مصرف روزانه ½ فنجان لوبیا چیتی، نخود سیاه چشم یا هویج را بر سطح کلسترول خون مورد بررسی قرار دادند.
در میان شرکت کنندگانی که ½ فنجان لوبیا چیتی در روز مصرف می کردند، سطح کلسترول تام و LDL بیش از 8 درصد کاهش یافت.
شرکت کنندگانی که نخود سیاه یا هویج مصرف می کردند، تغییر قابل توجهی در کلسترول تام یا LDL نداشتند.
لوبیا چیتی و سایر لوبیاهای خوراکی خشک حاوی مقدار قابل توجهی فیبر غذایی (به ویژه فیبر محلول) نسبت به نخود و هویج چشم سیاه هستند که احتمالاً منجر به کاهش کلسترول می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.