لامپ گازی 70 وات به فناوری روشنایی اشاره دارد که به لطف رشته تنگستن و وجود گاز در یک لامپ امکان تولید نور را فراهم می کند.
در سال 1916 توسط ایروینگ لانگمویر اختراع شد
اگرچه اختراع آن به فیزیکدان و شیمیدان آمریکایی ایروینگ لانگمویر در سال 1916 نسبت داده می شود، اما در واقع پیشرفتی از اولین لامپ رشته ای نیست که در سال 1878 توسط جوزف سوان اختراع شد.
برای این منظور، ایروینگ لانگمویر استفاده از گاز نجیب بی اثر (نیتروژن و آرگون) را برای پر کردن حباب شیشه ای به منظور محدود کردن تصعید و سایش رشته تنگستن به کار برد، در حالی که دیگران با نمونه هایی از نوآوری هایی مانند استفاده از گاز هالوژن برخی را به ارمغان آوردند.
اصل لامپ رشته ای
با وجود این نوآوری ها، اصل لامپ رشته ای ثابت باقی می ماند.
این مبتنی بر حضور رشته تنگستن است که در رشتههای رشتهای حمل میشود، و با اثر ژول، اجازه انتشار نور را میدهد، انتشاری که با حضور یک گاز کمیاب محافظت میشود (در مورد گاز در یک لامپ رشتهای) که محدود میکند.
خطر سیاه شدن شیشه لامپ، بنابراین درخشندگی بهتر را تضمین می کند.
امروزه، لامپهای رشتهای گازی به طور فزایندهای با فناوریهای دیگری مانند لامپهای دیودی یا لامپهای فلورسنت فشرده با حداقل مصرف انرژی و عمر طولانیتر جایگزین میشوند.
لامپ های مختلف: مزایا و معایب
لامپ های مختلف
انواع مختلفی از لامپ ها برای انتخاب وجود دارد.
همه آنها در مصرف انرژی کارآمد نیستند، اما همه نور را تامین می کنند و کاری را که ادعا می کنند انجام می دهند.
در اینجا لیستی از همه رایج ترین لامپ های مختلف و مزایا و معایب هر یک از آنها (سطح قیمت و صرفه جویی در انرژی) آورده شده است.
لامپ های مختلف و مزایای آنها
از زمانی که توماس ادیسون و جوزف سوان اولین لامپ رشته ای را در قرن نوزدهم اختراع کردند، لامپ ها خانه ها، دفاتر و ساختمان های ما را روشن کرده اند.
دو قرن بعد، لامپ های روشنایی دستخوش پیشرفت فوق العاده و بهبود قابل توجهی در کارایی، کیفیت نور، تراکم و صرفه جویی در انرژی شده اند.
اگرچه، ما هنوز تصویر اصلی یک لامپ را در ذهن خود نگه می داریم.
لامپ ها در اشکال، اندازه ها، ولتاژها و مواد مختلف موجود هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.