قیمت زغال کبابی بسته بندی در تهران

قیمت انواع زغال کبابی و قلیانی عرضه شده در بازار تهران بر اساس چه معیارهایی تعیین می شود؟ آیا خرید انواع زغال بسته بندی مقرون به صرفه خواهد بود؟ زغال کبابی یا قلیانی بسته به نوع چوب بکار رفته در تولید آنها قیمت های متفاوتی دارند اما امروزه تقاضا برای خرید انواع زغال بسته بندی به ویژه در شهرهای بزرگی مانند تهران رو به افزایش است. زغال بسته بندی عمدتاً برای عرضه در سوپر مارکت های و مصارف خانگی مناسب است، بنابراین اگر خریدار عمده هستید خرید فله ای انواع این نوع زغال ها و سپس بسته بندی با برندهای مورد نظر خود برای شما مقرون به صرفه تر خواهد بود. البته بسیاری از تولید کنندگان اقدام به تهیه انواع زغال کبابی مرغوب در بسته بندی های با نام چیپسی نموده اند که قیمت فروش آنها نیز بسیار مناسب است و حتی فروشگاه های عرضه مواد غذایی و سوپرمارکت ها می توانند به صورت مستقیم سفارش دهند. از سوی دیگر قیمت زغال بسته بندی کبابی و قلیابی با توجه به نوع زغال، وزن هر بسته، میزان سفارش و خرید، خرید مستقیم از تولید کننده یا با واسطه، هزینه حمل و کرایه تا مقصد متفاوت خواهد بود.

برای اطلاع از کاربردهای زغال ،نحوه تولید ، قیمت روز زغال تهران و نحوه استفاده از زغال با ما همراه باشید.

قیمت زغال کبابی بسته بندی در تهران

مشخصات زغال درجه یک کبابی

مشخصات زغال درجه یک کبابیدر ابتدا باید بدانید که زغال در اشکال کبابی ساده ، حبه ای ، فلافلی  شمشی و چینی وجود دارد که اشکال خاص  با دستگاه ساخته می شوند.

مشخصات زغال خوب کبابی به شرح زیر است :

– زغال خوب کبابی باید زود آماده شده و بدون باد زدن دیر خاموش و سرد شود

– زغال خوب  باید فاقد جرقه بوده و در هنگام بر افروختن آن ، جرقه هایش آزار دهنده و خطر آفرین نباشد.

– زغال با کیفیت نباید خیلی درشت و خیلی ریز و باریک باشد و بهتر است ترجیحا قالبی باشد و خاکه نداشته باشد.

– زغال خوب باید  گاز و  دود کمی تولید کند تا به مواد غذایی آسیب نرسانده و پس از آماده سازی کباب ، مواد تهیه شده بودی بدی ندهند.

–  همچنین زغال خوب باید خاکستر کمتری بر جای بگذارد تا منقل شما زود پر از خاکستر نشود.

– زغال هایی خوب هستند که پس از آماده شدن کباب کاملا از بین نروند و دوام کافی داشته باشند و امکان استفاده مجدد از باقیمانده آنها وجود داشته باشد.

– زغال خوب باید حرارت کافی و یکنواخت ایجاد نماید تا در صورت چکه نمودن روغن مواد گوشتی روی آن در هنگام کباب پزی ، زود خاموش نشود.

– زغال مرغوب رنگ  سیاه و  کدر داشته و تمام قسمت های آن باید رنگ یکنواخت داشته باشد و صاف و یکدست باشد

نکته : معمولا با مشخص شدن نوع چوب و نوع تهیه زغال میتوان تا حدودی کیفیت آنرا حدس زد.

مراحل تولید زغال خوب

زغال به دو روش صنعتی و سنتی تهیه می شود

روش صنعتی :

در این روش زغال به وسیله دستگاه های طراحی شده ساخته می شود. کیفیت این نوع زغال ها مناسب بوده و در اشکال و کیفیت های مختلف قابل ساخت می باشد و تهیه آن نیز سریع تر ، راحت تر و بهینه تر خواهد بود.

در این روش ابتدا چوب ها در کوره زغال پزی قرار داده شده و با حرارت گاز یا مواد سوختنی دیگر ، به شکل کنترل شده زغال با کیفیت حتی در طی چند ساعت تولید می شود. برخی از دستگاه های پیشرفته تر دارای یک بخش بسته بندی کننده نیز هستند که پس از سرد شدن زغال آن را بسته بندی می کنند.

نوع دیگری هم از دستگاهها وجود دارند که با استفاده از خاک اره ، پوست گردو و چسب گیاهی ، به صورت قالبی زغال آماده می کنند.

به این صورت که مواد اولیه شامل ۸۰ درصد خاک اره ، ۱۵ درصد پوست گردو و ۵ درصد چسب گیاهی به دستگاه داده می شود و دستگاه پس از میکس مواد اولیه آنرا سوزانده ، فشرده نموده و با شکل خاص آماده می نماید.

روش سنتی :

این روش تهیه زغال نیاز به مهارت بالاتری داشته و باید مراقب بود تا چوب ها نیم آماده یا خاکستر نشوند.

در این روش با استفاده از حفر گودال ، زغال مورد نظر آماده می شود.

به این صورت که ابتدا یک گودال عمیق و بزرگ حفر شده و رو آن چوب های زیادی به صورت تپه می چینند تا از روی سطح گودال یک تپه بزرگ ایجاد شود. بعد از قرار دادن چوب ها در گودال و اضافه کردن مواد سوختنی به چوب ها زیر آن را اتش می زنند تا به آرامی شروع به سوختن نماید.ممکن است تهیه زغال به این روش تا ۱۵ روز نیز  طول بکشد و نیاز به صبر و حوصله زیادی دارد. چرا که باید مواظب بود که چوب ها به شدت آتش نگرفته ، آتش کم نیز نباشد و به صورت یکنواخت انجام شود و موانعی مانند وزرش باد و یا باران باعث خاموشی آتش نگردد. پس از اینکه چوب ها خوب آتش گرفتند به آرامی در همان گودال فرو می ریزند و جمع می شوند و پس از سرد شدن کاملا اماده هستند.

روش خانگی :

این روش با بشکه و یا ظروف فلزی بزرگ انجام می شود.

ابتدا یک بشکه یا ظرف فلزی مقاوم یا بزرگ را آماده کرده ، یک ظرف فلزی کوچک تر در داخل آن قرا می دهیم. سپس چوب ها را درون آن می ریزیم و به صورت یکنواخت به طرف بزرگتر حرارت می رسانیم تا چوب ها به طور غیر مستقیم حرارت دیگه و آماده شودند.

  ما در اینجا به دلیل خطرناک بودن آن و عدم داشتن تخصص کافی تهیه زغال در منزل را توصیه نمی نماییم چرا که خانه محل مناسبی برای ایجاد دود و دم ناشی از سوختن چوب نیست.

3 نکته مهم در خرید زغال

3 نکته مهم در خرید زغال زغال و کباب نمودن غذا معمولا طعم خوبی ایجاد نموده و مانع از مصرف روغن
برای سرخ کردن می شود و به نوعی رژمی تر از سایر پخت و پزها می باشد. به
همین خاطر تهیه زغال ، فروش آن و خرید آن توسط مشتری رو به افزایش می باشد.

از
آنجا که یکی از فاکتورهای مهم در همه ی خرید های قیمت جنس مورد نظر است ،
در ابتدا باید یک نگاه اجمالی به قیمت زغال در بازرهای تهران داشته باشیم

در حال حاضر قیمت روز زغال تهران، با کیفیت مناسب ، با توجه به جنس چوب زغال و کیفیت مناسب که در بازار تهران متغییر است.

به
طور کلی می توان قیمت زغال را در دسته های زیر تقسیم بندی نمود و قیمت ها
از زغال تخته ای به سمت بالا حرکت می کند و قیمت زغال فشرده قلیانی معمولا
قیمت بالاتر را به خود اختصاص می دهد.

  • زغال تخته ای
  • زغال جنگلی
  • زغال درختان مرکباتی
  • زغال پسته ای
  • زغال فشرده قلیانی

البته
ممکن است قیمت ها با توجه به کیفیت تولید و یا خرید مستقیم از تولید کننده
و یا با توجه به فله یا بسته بندی بودن زغال اندکی اختلاف داشته باشد که
با توجه به عدم کنترل قیمت ها در کشور ، این امر قدری طبیعی به نظر می رسد.

این نکته را نیز باید در نظر گرفت که قطعا در صورت خرید به صورت تناژ بالا قیمت خرید نیز قابل کاهش خواهد بود

بهتر است در هنگام خرید زغال به نکات زیر توجه نمایید :

۱- اگر بسته بندی زغال به نحوی است که درون ان مشخص نیست ، آن را در دست گرفته و تکان دهید و اگر دارای خاک زغال و ابعاد خیلی ریز بود آن را خریداری نفرمایید ؛ چرا که برای کباب مناسب نبوده و حرارت آن زود از بین می رود

۲- در صورتی که قصد خرید زغال فله را دارید از فروشنده بخواهید که زغال مخصوص به کباب را به شما نشان دهد. چرا که زغال های قلیانی فشرده تر بوده و دیرتر اماده میشوند و قیمت بالاتری نیز دارند.

۳- سعی کنید از خرید زغال های فله ای و در بین راه خودداری نمایید. چرا که در صورتی که متخصص نباشید نمیتوانید جنس چوب زغال و کیفیت آن را حدس زده و مجبور به اعتماد به حرف فروشنده خواهید بود.

کیفیت بالای زغال به چه عواملی بستگی دارد؟

کیفیت زغال به نوع چوب ، روش تهیه و بسته بندی و حمل و نقل آن بستگی دارد

  • کیفیت زغال در ابتدا به نوع چوب آن بستگی دارد :

درختان میوه دار ماننده سیب ، لیمو ، پرتقال ، گلابی ، انجیر ، پسته ،گردو ، بادام  و انبه ، چوب خوبی برای زغال کبابی دارند.و زغال آنها در صورت درست هیه شدن کیفیت خوبی دارند.

همچنین چوب برخی درختان جنگلی، خیزران ،  بلوط و حتی درخت اکالیپتوس نیز زغال خوبی می سازد.

  • مورد دوم طرز تهیه زغال است :

روش تهیه زغال نقش مهمی در کیفیت زغال دارد. زغال به سه روش صنعتی ، سنتی و خانگی تهیه می شود

زغال تهیه شده به  روش صنعتی و با دستگاه معمولا کیفیت بهتری دارند و طبیعتا زغال های تهیه شده با روش سنتی کیفیت کمتری  نسبت به روش صنعتی دارند. چرا که در روش صنعتی حرارت به صورت کنترل شده ، یکنواخت و در محفظه مناسب ایجاد می شود .برخی نیز در محیط باز ویلایی زغال به صورت محدود و جهت مصرف خانگی تهیه می کنند که کیفیت آن به فرد تهیه کننده بستگی دارد.

  • بسته بندی و حمل و نقل

از آنجا که زغال جنس ترد و شکننده ای دارد ، طبیعتا بسته بندی مناسب و حمل و نقل درست آن مانع از آسیب دیدگی و ریز شدن آن قبل از رسیدن به دست مشتری می شود. اگر زغال خوب بسته بندی و حمل شود کمتر دارای خاک زغال بوده و مرغوب تر است.

موارد مصرف زغال چیست؟

موارد مصرف زغال چیست؟زغال موارد کابردی فراوانی دارد اما عمدتا زغال برای :

  •   کباب پختن
  • دود کردن اسپند  و انبرنساء
  • قلیان
  • پخت و پز

استفاده می شود.

به تازگی نیز زغال فعال  در تهیه خمیر دندان های سفید کننده ، انواع شامپو و همچنین کرم های دست و صورت استفاده می شود.

برخی شرکت ها نیز در حال تهیه لیموناد زغالی بوده و یافته ها نشان می دهد که زغال فعال باعث کاهش دردهای معده و جذب برخی سموم بدن می باشد.

دقت کنید که زغال فعال با زغال معمولی فرق داشته و مصرف زغال معمولی سمی و خطرناک است.

(یادش بخیر در قدیم الایام یک کاربرد زغال برای ما کشیدن نقش لی لی بازی روی زمین بود. یک زغال پیدا می کردیم و روی زمین نقش خانه های لی لی بازی را می کشیدیم و با یک تکه سنگ کلی بازی شیرین و با تحرک انجام می دادیم)

راهنما کامل استفاده از زغال

بسته به نوع استفاده شما از زغال ، استفاده از زغال متفاوت خواهد بود.در اینجا به عمده ترین کاربرد های زغال می پردازیم :

زغال برای کباب :

اگر می خواهید از زغال برای کباب استفاده کنید بهترین راه حل استفاده از شعله پخش کن است . زغال ها را به صورت تپه ای بچینید ، شعله پخش کن وصل شده به گاز شهری یا پیک نیک را روشن نموده و روی زغال ها بگیرید و چند دقیقه صبر کنید تا زغالها قدری گداخته شوند. وقتی که یک سوم از زغال برشته و قرمز شد شروع به باد زدن زغال ها کنید تا باقی زغال ها و قسمت های زغال آماده شود. سپس زغال ها را پخش نموده و شروع به تهیه کباب نمایید. سعی کنید قبل از گداختن زغال ها برای کباب ، آنها را در سایز متوسط آماده کنید و زغالهای درشت را نصف کنید.

همچنین میتوانید جهت گداختن زغال ها از نفت و ژل آتش زا نیز استفاده نمایید. اما هرگز  از تینر و بنزین استفاده نکنید. چرا که بسیار خطرناک می باشند. همچنین استفاده از گازوئیل معمولا باعث بو گرفتن کباب و دود کردن زغال ها می شود

در روش دیگر نیز میتونید با انبر چند زغال را روی اجاق یا پیک نیک گداخته نموده و سپس در بین زغالهای دیگر قرار دهید و پس از باد زدن آنها ، سایر زغال ها را نیز آماده نمایید.

نکته دیگر اینکه بعد از اتمام کباب پزی ، زغالهای باقی مانده را از هم فاصله داده و درب منقل را ببندید تا آتش خاموش و خفه شده و باقی زغال جهت استفاده بعدی باقی بماند.

زغال برای اسپند :

برای استفاده از زغال به جهت اسپند دود کردن ، ظرف مخصوص اسپند را آماده نموده ، یک یا چند زغال را روی اجاق یا پیک نیک گداخته نمایید و سپس در ظرف اسپند قرار دهید. سپس روی آن اسپند ریخته و بعد آن را باد بزنید تا سرد نشود و بتوانید مجددا روی آن اسپند بریزید.اگر باد بزن در دسترس نبود میتوانید به آنرا با فوت کردن روشن نگهدارید.

نکته : اگر در منزل اسپند دود میکنید ، مراقب باشید فرش نسوزد.

زغال برای قلیان :

برای استفاده از زغال برای قلیان ، بهتر است از زغال های مخصوص قلیان ، که برش خورده و فشرده شده می باشند استفاده نمایید.قیمت زغال قلیانی معمولا بالاتر است.

ابتدا زغال را با اجاق یا پیک نیک قدری گداخته نموده ، سپس آنها را در فضای آزاد بچرخانید تا خوب گداخته و آماده شوند. سپس قابل استفاده بهینه خواهد بود.

نکته : توصیه میکنیم از مصرف قلیان به دلیل عوارض بالا خودداری نمایید.
زغال در آشپزی :

گاهی در پخت و پز های خانگی  از زغال نیز استفاده می شود.

همچنین اغلب آشپزهای مجرب هنگام پخت برنج در دیگ های بزرگ، روی سینی گذاشته شده به عنوان درب دیگ بزرگ ،  تعدادی زغال گداخته شده قرار می دهند تا برنج به طرز درستی پخته شود و حرارت را از بالا نیز دریافت نماید.


عرضه زغال پسته سفید با ارسال رایگان

عرضه زغال پسته سفید با ارسال رایگانیکی از چوب هایی که برای تهیه زغال کیفیت مطلوبی دارد چوب پسته سفید است

درخت پسته در استان های کرمان ، خراسانهای جنوبی ، رضوی و شمالی ، سمنان و سایر نقاط به صورت جزیی کشت می شود که پس از اتمام عمر مفید درخت میتواند در تهیه زغال مرغوب استفاده شود.

زغال معمولا در همان استانهای ذکر شده تهیه شده و در تناژ بالا به تهران ارسال می گردد.

عرضه زغال تهران با چوب پسته معمولا از طریق خرید از استان کرمان و عمدتا شهرستان رفسنجان تامین می گردد.

اگر شما خریدار عمده هستید می توانید به صورت مستقیم از تولید  کننده سفارش دهید و یا سفارش خود را به فروشندگان عمده ارائه نماید تا آنها برای شما تهیه نموده و در اختیارتان قرار دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.