فروش عمده زغال فشرده گرد در بازار

زغال فشرده گرد از انواع زغال صنعتی است و ترکیبی از خاک اره ،خاک زغال، پوست گردو،ضایعات چوب و غیره تولید می شود ،که همگی مواد ارزان قیمت هستند و به وفور در طبیعت وجود دارند.به همین دلیل زغال فشرده قیمت پایین تری از زغال چوبی دارد.

فروش عمده زغال فشرده گرد در بازار

ویژگی های زغال فشرده

ویژگی های زغال فشردهمواد زغال فشرده گرد همچون سایر زغال های فشرده از ضایعات گیاهان ،خرده چوبها ،خاک اره ،پوست شلتوک برنج،کاه ،و همه مواد و ضایعات موجود در طبیعت تولید

می شود به همین دلیل در تولید این نوع زغال از چوب درختان  استفاده نشده و کمک بزرگی به حفظ طبیعت می شود.

از ویژگی زغال فشرده گرد این است که خیلی خوب و راحت می سوزد و دیر خاموش می شود.

این نوع زغال خاکستر ندارد و خاکستر اندک آن روی خودش باقی می ماند این هم مزیت زغال فشرده گرد محسوب می شود.

همانطور که گفتیم در تولید زغال فشرده از منابع موجود در طبیعت استفاده می شود و مواد شیمیایی و افزودنی مضر ندارد.

این نوع زغال هیچ گونه بو و  گازی از خود تولید نمی کند و موجب سرگیجه نمی شود‌.

همچنین تولید جرقه نمی کند.

این نوع زغال قادر است حرارت را  مدت زمام طولانی در خود حفظ کند و پس از سرخ شدن خاموش نشود .

حداکثر دو و نیم ساعت می سوزد.

زغال فشرده تنوع بسیاری دارد.زغال لیمو که از انواع ذغال گرد است از رنگ سیاه و براقیت خاصی برخوردار است هنگام شکستن صدای خاصی تولید

می کند. این زغال بیشتر برای قلیان استفاده می شود ،حرارت را در خود نگه می دارد و گاز سمی بسیار کمی از خود متساعد می کند.

زغال فشرده گرد چه تفاوتی با زغال معمولی دارد؟

زغال فشرده گرد چه تفاوتی با زغال معمولی دارد؟زغال معمولی همان زغالی است که از شاخه و تنه درختان تولید می شود ولی زغال فشرده از مواد کم قیمت و کم ارزشی چون خاک اره خاک زغال و ….که در بالا اشاره کردیم تولید می شود.پس مواد اولیه و طریقه سوختن در این دو زغال متفاوت است.

زغال معمولی چون از چوب تولید می شود زود می سوزد و خاکستر می شود ولی زغال فشرده مدت زمان زیادی می سوزد و خاکستر کمی دارد.

زغال چوبی یا معمولی دود زیادی از خود متساعد می کند ولی زغال فشرده صنعتی طوری ساخته شده که دود و گازی ندارد.

زغال صنعتی فشرده از نظر قیمت به صرفه تر از زغال چوبی است.

زغال فشرده برای پخت کباب مناسب تر است زیرا نیازی به باد زدن مداوم ندارد زمانی که زغال سرخ شود تا وقتی که کباب آماده شود می سوزد و ریختن چربی گوشت روی زغال موجب خاموش شدن آتش آن نمی شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.