عرضه چای زرین در سال 1275 موجب به سلطنت رسیدن مظفرالدین شاه شد!

اگر هر روز چای بدون قند می نوشید…

چای بدون قند مصرف شده از تعادل آب بدن محافظت می کند.

چای شیرین به سلامت دهان و دندان آسیب می رساند.

مینای دندان را که پلاک محافظ دندان است زرد می کند.

اما چای زرین شیرین نشده از مینای دندان با فلوراید موجود در آن محافظت می کند.

آنتی اکسیدان موجود در چای باعث تقویت بدن می شود.

بنابراین، چای بدون شکر به کابوس سلول های سرطانی تبدیل می شود.

نوشیدن چای بعد از غذا هضم غذا را تسهیل می کند.

این به بدن اجازه می دهد تا به سرعت از شر باکتری های مضر خلاص شود.

مواد تئوبرومین و ریوفیلین موجود در چای بدون قند افزوده از کلیه ها برای عملکرد سالم تر کمک می کند.

چای در صورت مصرف بیش از حد و ناخودآگاه، مانند سایر مواد غذایی مضر است.

به ویژه از جذب آهن در خون جلوگیری می کند.

چای

این باعث کاهش خون می شود.

علاوه بر این، در صورت مصرف بیش از حد، فشار خون را کاهش می دهد.

افرادی که چای مصرف می کنند بیشتر نیاز آبی خود را از این طریق تامین می کنند.

با این حال، چای نیاز آب بدن را تامین نمی کند.

برخی از بیماران به دلیل مصرف چای به بیماری کلیوی مبتلا می شوند.

کارشناسان توصیه می کنند که کودکان یا زنان باردار چای را با لیمو مصرف کنند.

لیمو کافئین بالای چای را کاهش می دهد.

به لطف کاتچین (آنتی اکسیدان) موجود در عصاره چای سیاه ، جایگاه مهمی در مبارزه با سرطان دارد.

در کنار این؛ فواید زیادی مانند عفونت، تقویت استخوان ها، سم زدایی کبد، روشن شدن پوست، تقویت حافظه دارد.

مصرف چای بدون قند آنتی اکسیدان و در برابر پیری موثر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.