سیب را خوب بپزید!
به طور خلاصه، خوردن منظم سیب مطمئناً یک حرکت مفید برای سلامتی است.
سیب گلاب شیراز از باکیفیت ترین سیب ها می باشد.
این بخشی از رژیم غذایی متعادل ما است و قند، فیبر و بسیاری از آنتی اکسیدان های مفید برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها را برای ما فراهم می کند.
بنابراین سیب ترجیحاً تازه و با پوست آن (میوه حاصل از کشاورزی ارگانیک یا پایدار) مصرف شود.
به طرق مختلف می توانید از مزایای آن بهره مند شوید.
از سیب خلاقانه لذت ببرید!
– خام، در وعده صبحانه، برای دسر یا بین وعده های غذایی برای پر کردن کمی پف کردن.
– به عنوان کمپوت، به عنوان دسر، میان وعده یا به عنوان همراه یک پودینگ سیاه خوب مصرف شود.
از افزودن شکر خودداری کنید.
توجه داشته باشید که کمپوت های صنعتی به طور متوسط حاوی 1 تا 2 حبه قند در هر شیشه هستند – وقتی قند آنها کاهش یابد، 1 حبه قند در هر شیشه خواهد بود – و “بدون قند افزوده” اینها فقط قند سیب هستند.
– در فر بعد از برداشتن هسته سیب و اضافه کردن مقداری کره و دارچین.
– در پای ها، ساده و وقتی از فر با مقداری کره بیرون می آیند کمی با شکر پاشیده می شوند – یا در مخلوط شیر و تخم مرغ زده شده با شکر حمام می کنند.
– در تابه ای با کمی کره و با پیاز و قارچ مخلوط کنید.
به عنوان همراه با گوشت یا مرغ کباب بسیار خوب است.
– پوسته ها (ارگانیک) را نگه دارید و دم کرده تهیه کنید.
کمی لیمو و کمی عسل اضافه کنید.
به نفع ماست که اگر ارگانیک نیستند پوست آنها را بکنیم، حتی اگر برخی از ویتامینها، مواد معدنی و بهویژه فیبر را از ما بگیرد، زیرا میزان آفتکشهایی را که میخوریم کاهش میدهد.
سیب در واقع یکی از میوه های فرآوری شده است.
اگر می خواهید آن را کامل بخورید، بهتر است آن را ارگانیک انتخاب کنید و بشویید تا ناخالصی ها از بین برود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.