حتی اگر خیارشورها تخمیر نشوند، فوایدی برای سلامتی ارائه میدهند – در نهایت، خیار هستند! به عنوان مثال، آنها کالری و چربی کمی دارند و منبع خوبی از موارد زیر هستند:
خیارشور خانگی از بهترین خیارشور ها می باشد.
آنتی اکسیدان ها : این مواد شیمیایی قدرتمند ممکن است از سلول های شما در برابر رادیکال های آزاد یا مولکول های مرتبط با سرطان، بیماری قلبی و سایر بیماری ها محافظت کنند.
فیبر: فیبر مزایای سلامتی متعددی از جمله کمک به مواد زائد در سیستم شما دارد.
ویتامین A: ترشی منابع خوبی از بتاکاروتن است که ما آن را به ویتامین A تبدیل می کنیم.
این یک آنتی اکسیدان قوی برای بینایی و سلامت سلول ها به طور کلی است.
ویتامین K: این ویتامین برای سلامت قلب مهم است.
شاید به طرز شگفت انگیزی تصور شود که آب ترشی به تنهایی فواید سلامتی خاصی را ارائه می دهد.
آیا همه ترشی ها به یک اندازه ایجاد می شوند؟
از نظر فواید سلامتی، پاسخ منفی است.
Peart می گوید: «ترشی های تخمیر شده قطعاً از نظر تغذیه برتر هستند.
و بعد از آن، به دنبال انواعی می گردم که نمک کمتر و شکر کمتری داشته باشند.»
ترشی یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است.
قبل از اختراع سردخانه مدرن، ترشی تنها راه برای نگهداری مواد غذایی مختلف برای مصرف آینده بود.
به طور کلی، ترشی کردن به عنوان روشی برای حفظ غذاهایی که یا عجیب و غریب یا فصلی و محدود به طبیعت و کشت بودند آغاز شد.
در روش سنتی تهیه ترشی با ماندگاری طولانی به سبک آسیایی از موادی مانند نمک ، روغن و پودر فلفل چیلی خشک مخلوط با چاشنی استفاده می شود.
این مواد با توجه به نسبت های تعیین شده اضافه می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.