حکایت زیتون از روم باستان تا به کنون!

تخمیر سیسیلی یا یونانی
در مورد زیتون‌های سبز، نیمه رسیده و رسیده، تقریباً مشابه فرآیند تخمیر اسپانیایی هستند، اما فرآیند درمان لیمو نادیده گرفته می‌شود و زیتون‌ها مستقیماً در ظروف تخمیر پر از آب نمک (8 تا 12 درصد NaCl) قرار می‌گیرند. آب نمک به طور منظم برای کمک به حذف ترکیبات فنلی تغییر می کند.

شما می توانید با نگهداری طلا در فویل آلومینیوم از آن بهره مند شوید.

از آنجایی که از درمان سوزاننده اجتناب می‌شود، باکتری‌های اسید لاکتیک فقط به تعداد مشابه مخمر وجود دارند و به نظر می‌رسد که مخمرهای فراوان موجود در زیتون‌های تیمار نشده بیشتر از آنهاست.

همچنین نگهداری زیتون برای مدت طولانی شرایط به خود را دارد.

از آنجایی که اسید بسیار کمی توسط تخمیر مخمر تولید می شود، اسید لاکتیک، استیک یا سیتریک اغلب به مرحله تخمیر اضافه می شود تا فرآیند را تثبیت کند.[98]

پیکولین یا تخمیر مستقیم آب نمک
برای زیتون های سبز، نیمه رسیده یا رسیده، معمولاً برای مدت طولانی تری نسبت به سبک اسپانیایی (مثلاً 10 تا 72 ساعت) در لیمو خیسانده می شوند تا زمانی که محلول در سه چهارم راه به میوه نفوذ کند.

یکی از هنرهای منحصر به فرد نقاشی با رنگ روغن می باشد.

سپس آنها را شسته و بلافاصله آب نمک می زنند و با اسید سیتریک اسید اصلاح می شوند تا پایداری میکروبی حاصل شود.

تخمیر هنوز توسط مخمرها و باکتری‌های اسید زا انجام می‌شود، اما نسبت به سایر روش‌ها کمتر عمل می‌کند.

شما می توانید با ارتباط  نقره فروشی اصفهان از آن بهره مند شوید.

آب نمک به طور منظم برای کمک به حذف ترکیبات فنلی تغییر می‌کند و یک سری غلظت‌های قوی‌تر نمک به آن اضافه می‌شود تا زمانی که محصول کاملاً تثبیت شده و آماده مصرف شود.

  • منابع:
    1. Olive
  • تبلیغات: 
    1. میلیون ها گالن آب برای ساخت بطری های آب استفاده می شود
    2. چه عواملی بر روی استحکام این مبل راحتی نقش دارند؟
    3. پودر ماشین لباسشویی در برابر با سایر مواد شوینده
    4. خیارشور فوری سرکه ای درجه یک

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.