اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که درختان زیتون دارید، ممکن است به خوردن یکی از میوه ها مستقیماً از شاخه فکر کرده باشید تا متوجه شوید که تفاوت زیادی بین زیتون روی درخت و زیتون در بشقاب شما وجود دارد.
این به این دلیل است که زیتون هایی که ما از آن لذت می بریم در اصل ترشی هستند.
زیتون چه در روغن خیسانده شود و چه ترشی زیتون مهرام باشد، بسیار لذت بخش است.
میوه خام در حال ترکیدن با اولئوروپئین است، یک ترکیب تلخ که باید قبل از خوردن حذف شود.
از بین روشهای مختلف کیورینگ، از جمله روغنکیور، آبکیور، آبنمک، خشککرده (نمکی) و لیککیور، سادهترین روشها برای تازهکارها، آبکیور و آبکور (که اساساً همان فرآیند ترشی).
پس از اینکه زیتون ها خشک شدند، آنها را در آب نمک ترشی قرار می دهند.
انتخاب راه حل درمان
زیتون های سبز که زیتون های جوان و نابالغ هستند را می توان در آب درمان کرد که طعم تلخ میوه خام را از بین می برد.
آنها طعمی تازه، آجیلی و بافت سفت خواهند داشت. پس از یک هفته یا بیشتر از خشک شدن در آب، آنها را در یک آب نمک ترشی ذخیره می کنند که طعم شوری به آن اضافه می کند.
عمل آوری آب نمک نیز فرآیند مشابهی است، اما به جای آب ساده، زیتون به مدت یک هفته در محلول نمک و آب می نشیند.
این روش را می توان با زیتون سبز و همچنین زیتون رسیده (بنفش یا سیاه) استفاده کرد.
مهم نیست که کدام نوع درمانی را انتخاب می کنید، فرآیند آب نمک مشابه است.
هر چه زیتون بیشتر اجازه دهد در آب نمک خودش تخمیر شود، طعم آن تلخ تر و پیچیده تر می شود.
انتخاب و آماده سازی زیتون
انواع مختلف زیتون از درمان های مختلفی سود می برند. زیتون مانزانیلو، میسیون و کالاماتا بهترین گونهها برای آبکردن یا پخت نمک هستند.
میوههای بزرگتر، مانند زیتون سویا، ممکن است برای درمان کامل نیاز به آغشته به لیمو داشته باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.