آنتی اکسیدان ها به عنوان یک سری فواید سلامتی شناخته شده اند.
مصرف آنتی اکسیدان ها یا غذاهای غنی از آنتی اکسیدان می تواند به حذف رادیکال های آزاد و کاهش آسیب سلولی در بدن کمک کند.
مصرف چای طبیعت ممکن است در نهایت به کاهش خطر بیماری مزمن کمک کند.
پلی فنول ها نوعی آنتی اکسیدان هستند که در برخی غذاها و نوشیدنی ها از جمله چای سیاه یافت می شود.
اگرچه بیشتر مکمل ها حاوی آنتی اکسیدان هستند، بهترین راه برای دریافت آنها از طریق غذا و نوشیدنی است.
به همین دلیل ممکن است ترجیح دهید چای سیاه بنوشید.
چای سیاه حاوی گروه دیگری از آنتی اکسیدان ها به نام فلاونوئیدها است که برای سلامت قلب مفید است.
همراه با چای، فلاونوئیدها در سبزیجات، میوهها، شراب قرمز و شکلات تلخ یافت میشوند.
مصرف منظم آنها می تواند به کاهش بسیاری از عوامل خطر بیماری قلبی از جمله فشار خون بالا، کلسترول بالا، سطوح بالای تری گلیسیرید و چاقی کمک کند.
یک مطالعه همچنین نشان داد کسانی که سه فنجان چای سیاه در روز مینوشیدند، ۱۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی بودند.
افزودن چای سیاه به برنامه روزانه خود راهی آسان برای گنجاندن آنتی اکسیدان ها در رژیم غذایی شما و کاهش احتمالی خطر عوارض سلامتی در آینده است.
بدن حاوی دو لیپوپروتئین است که کلسترول را در سراسر بدن حمل می کنند.
یکی لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و دیگری لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) است.
LDL به عنوان لیپوپروتئین “بد” در نظر گرفته می شود زیرا کلسترول را به سلول های بدن منتقل می کند.
در همین حال، HDL به عنوان لیپوپروتئین “خوب” در نظر گرفته می شود زیرا کلسترول را از سلول های شما خارج می کند و آن را برای دفع به کبد منتقل می کند.
هنگامی که LDL بیش از حد در بدن وجود داشته باشد، می تواند در شریان ها رسوب کند و باعث ایجاد رسوبات مومی به نام پلاک شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.