یک مطالعه کوچک و خوب طراحی شده به تأثیر نوشیدن چای سیاه بر سطح قند خون پس از مصرف یک نوشیدنی با قند بالا پرداخت.
چای سیاه ارل گری گلستان دارای طعمی بی نظیر می باشد.
بیست و چهار نفر، چه با و چه بدون پیش دیابت، یک نوشیدنی با قند بالا همراه با دوز کم یا زیاد چای سیاه یا دارونما مصرف کردند.
آنهایی که دوز کم یا زیاد چای سیاه مینوشیدند قند خون بعد از غذا (پس از خوردن غذا) به میزان قابل توجهی در مقایسه با کسانی که دارونما مصرف میکردند، پایین تری داشتند.
مطالعات دیگر نشان می دهد که چای سیاه ممکن است به افزایش استفاده از انسولین در بدن کمک کند.
یک مطالعه کوچک به بررسی اثرات مصرف چای سیاه بر پاسخ انسولین در مردان مبتلا به چاقی و مقاومت به انسولین پرداخت.
شرکت کنندگان 75 گرم گلوکز همراه با 100 میلی لیتر چای سیاه، آب چغندر یا آب مصرف کردند.
کسانی که چای سیاه را همراه با گلوکز مصرف کردند، در مقایسه با افرادی که آب مینوشیدند، حدود ۲۹ درصد پاسخ انسولین کمتری داشتند .
این نشان می دهد که نوشیدن چای سیاه ممکن است به بهبود حساسیت به انسولین کمک کند، به ویژه پس از یک وعده غذایی یا میان وعده با قند بالا.
اگر چای سیاه میخرید، مخصوصاً چای از پیش ساخته شده، مهم است که برچسب بستهبندی را بررسی کنید.
برخی از مارک های چای سیاه از پیش ساخته شده با قندهای اضافه شده مانند ساکارز یا شربت ذرت با فروکتوز بالا شیرین می شوند.
شما می توانید به دنبال چای از پیش ساخته شده باشید که برچسب غیر شیرین دارد.
انسولین هورمونی است که هنگام مصرف قند ترشح می شود.
چای سیاه یک نوشیدنی غیر شیرین عالی است که ممکن است به بهبود استفاده از انسولین و کاهش قند خون کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.