چای سیاه که پرمصرف ترین نوشیدنی در ترکیه است، نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از افراد برای صبحانه و بعد از غذا است.
حتی معتادان هم هستند.
وقتی چای دبش ساده به مقدار مناسب مصرف شود، فواید زیادی دارد.
روزانه 2.45 میلیون فنجان چای سیاه در ترکیه مصرف می شود.
مصرف سالانه چای برای هر نفر 3 کیلوگرم است.
این مقدار برای هر نفر معادل 1240 لیوان است.
علاوه بر این، چایی که به درستی دم کرده و در حد اعتدال نوشیده شود، سهم مهمی در سلامتی دارد.
از ایمنی حمایت می کند بر اساس مطالعات، چای سیاه به سلامت قلب کمک می کند.
به لطف فلانویدهای موجود در چای سیاه، خطرات قلبی عروقی 68 درصد کمتر است.
علاوه بر این، کاتچین ها و تافلاوین های موجود در چای از تکثیر سلول های سرطانی بدون مهار رشد طبیعی سلول ها جلوگیری می کنند.
پلی فنول های چای و چای به دلیل خواص ضد باکتریایی و بازدارندگی رشد باکتری، از سیستم ایمنی قوی حمایت می کنند.
اثرات کافئین بر بدن چای به لطف محتوای کافئین موجود در آن، نه تنها به جریان خون کمک می کند، بلکه از عملکرد مغز نیز پشتیبانی می کند.
بر اساس مطالعات اخیر، کاتچین و کافئین بر وزن بدن و مصرف انرژی تأثیر دارند.
کافئین ترموژنز را تحریک می کند و باعث اکسیداسیون چربی در افراد می شود.
فیتوکمیکالهای موجود در چای سیاه از تقویت استخوانها حمایت میکنند و به تراکم استخوان کمک میکنند.
یک فنجان چای حاوی 50-70 میلی گرم پتاسیم و 0.10-0.12 میلی گرم فلوئور است.
همچنین سرشار از منگنز است.
یک لیوان به طور متوسط حاوی 0.1-0.3 میلی گرم منگنز است.
یک لیوان چای خوب حاوی 50-70 میلی گرم کافئین است.
مصرف روزانه کافئین نباید بیش از 300 میلی گرم باشد.
روزانه 2 تا 4 فنجان لیمو ترش و شفاف قابل مصرف است.
مغز هم به چای عادت می کند هنگامی که به دلیل کافئین بیش از حد مصرف شود، سیستم عصبی و سیستم گردش خون را تسریع می کند و باعث تپش قلب و افزایش سرعت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.