چای سیاه (یا هی چا) برای چینی ها چای تخمیر شده است.
چای جهان طلایی از باکیفیت ترین چای ها می باشد.
در خارج از کشور آنها را “چای تیره” می نامند تا آنها را با “چای سیاه” یا چای های اکسید شده ذکر شده در بالا اشتباه نگیرند.
چای معروف Puer یا تخمیر شده با ویژگی های خاصی متعلق به این خانواده چای است: آنها باید در استان یوننان چین، از یک رقم خاص با برگ های پهن تولید شوند و باید در آفتاب خشک شوند.
دنیای چای های تخمیر شده یکی دیگر از بخش های وسیع و جذاب است.
آنها چایهایی هستند که به روش خاصی ذخیره میشوند و به مرور زمان میتوانند ارزش زیادی پیدا کنند.
به طور کلی می توان گفت که فرآیند تخمیر چای را با سایر محصولات مانند شراب سس سویا، ماست متحد می کند.
در این مرحله میکروارگانیسم هایی مانند مخمرها و باکتری ها در شرایط دما و رطوبت خاصی با برگ های نیمه فرآوری شده چای تماس پیدا کرده و ماهیت آن ها را تغییر می دهند.
این فرآیند میتواند بهطور طبیعی، به آرامی در محیطهای نیمهکنترلشده (مثلاً puer sheng یا خام) اتفاق بیفتد، یا میتوان آن را تحت شرایط خاص سریعتر القا کرد تا یک محصول نهایی در 45-60 روز به دست آید (مثلاً puer shu یا پخته).
نکات من برای آماده سازی (غربی):
مقدار: 2.5-3 گرم در هر فنجان (حدود 1 قاشق چایخوری برای 220-250 میلی لیتر آب)
دما: آب 95 درجه سانتیگراد
زمان دم کردن: 4 دقیقه
برخی شستن برگ ها را در این مورد نیز توصیه می کنند.
انواع چای: چای بنفش؟
ما طبقه بندی چینی را کنار می گذاریم زیرا در سال های اخیر هر از گاهی صحبت از چای بنفش شده است و کسی از تولد نوع جدیدی از چای خوشحال می شود.
من آن را در نمایشگاه جهانی چای در لاس وگاس چشیدم و طعم آن خاص است: می تواند شبیه اولانگ بسیار اکسید شده باشد، اما با قابض نهایی که بیشتر یادآور چای سبز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.