مانند بسیاری از نوشیدنی ها، نوشیدنی های انرژی زا در بسته بندی های مختلف به فروش می رسند.
صرف نظر از اندازه، بیشتر نوشیدنی های انرژی زا دارای غلظت کافئین حدود 10 میلی گرم در فلور اونس هستند که با یک فنجان قهوه خانگی قابل مقایسه است.
نوشیدنی انرژی زا هایپ از پرفروش ترین نوشیدنی ها می باشد.
بنابراین، قوطیهای معمولی نوشابههای انرژیزای 8 اونس، 12 و 16 فل اونس به ترتیب حاوی 80 میلیگرم، 120 میلیگرم و 160 میلیگرم کافئین هستند.
در واقع، بیشتر نوشیدنیهای انرژیزای اصلی، تقریباً نیمی از کافئین یک فنجان قهوه قهوهخانهای با اندازه مشابه را دارند که در کافیشاپ گوشهای پیدا میکنید.
به عنوان مثال، یک نوشیدنی انرژیزای ۱۶ اونسی معمولاً حاوی حدود ۱۶۰ میلیگرم کافئین است در حالی که قهوههای قهوهخانهای با همان اندازه حاوی حدود ۳۳۰ میلیگرم کافئین است.
مانند سایر غذاها و نوشیدنی های فروخته شده در ایالات متحده، نوشیدنی های انرژی زا و مواد تشکیل دهنده آنها توسط مقامات نظارتی تنظیم می شوند.
نوشیدنیهای انرژیزای تولید یا توزیعشده توسط شرکتهای عضو انجمن نوشیدنیهای آمریکا (ABA) توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تحت قانون فدرال غذا، دارو و آرایشی (FD&C) تنظیم میشوند.»
برخی از خطرات نوشیدنی های انرژی زا عبارتند از 1 :
کم آبی بدن (آب کافی در بدن شما وجود ندارد).
عوارض قلبی (مانند ضربان قلب نامنظم و نارسایی قلبی).
اضطراب (احساس عصبی و پریشان).
بی خوابی (ناتوانی در خواب).
معلمان و سایر کارکنان مدرسه می توانند دانش آموزان را در مورد خطر مصرف بیش از حد کافئین از جمله نوشیدنی های انرژی زا آموزش دهند.
مربیان می توانند به ورزشکاران در مورد تفاوت بین نوشیدنی های انرژی زا و نوشیدنی های ورزشی و خطرات بالقوه مصرف نوشیدنی های دارای کافئین بالا آموزش دهند.
کارکنان تغذیه مدرسه می توانند فقط نوشیدنی های سالم مانند شیر بدون چربی/کم چرب، آب و آبمیوه 100% را در صورتی که اقلام اضافی (یعنی اقلام a la carte) در کافه تریا فروخته شود، تهیه کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.