با مصرف لیمو ترش سبز طی 3 روز شکم خود را تخت کنید

وقتی صحبت از پخت و پز می شود، هر دو مرکبات که شامل لیمو و لیموترش می باشد، به روش های مشابهی استفاده می شوند.

هر دو افزودنی عالی به سس های سالاد، سس ها، مارینادها، نوشیدنی ها و کوکتل ها هستند.

لیمو ترش سبز از بهترین لیمو ها می باشد.

کدام یک را انتخاب می کنید احتمالاً بر اساس مشخصات طعم غذا است.

از آنجایی که لیموترش تلخ تر است، اغلب برای غذاهای خوش طعم استفاده می شود، در حالی که شیرینی لیمو کاربردهای گسترده تری در غذاهای شور و شیرین دارد.

به خاطر داشته باشید که این یک قانون سخت و سریع نیست – همیشه استثناهایی وجود دارد.

لیمو

به عنوان مثال، لیموترش ماده ای است که در برخی نوشیدنی های شیرین مانند مارگاریتا یا لیموترش وجود دارد.

همچنین می توان آن را در دسرهایی مانند پای لیموی کلیدی نیز یافت.

با این حال، به طور کلی، بیشتر احتمال دارد که لیمو را در غذاهای شیرین ببینید تا لیموترش.

این دو نوع مرکبات را می توان با خیال راحت به جای یکدیگر در انواع سناریوهای پخت و پز بدون خراب کردن غذا استفاده کرد – اما مهم است که تعادل طعم تلخ و شیرین را در نظر داشته باشید.

در حالی که هیچ یک از این گزینه ها اشتباه نیست، بسته به غذای خاص شما، ممکن است یکی از آنها بهتر از دیگری باشد.

لیمو و لیموترش دو مرکبات محبوب هستند که گزینه های مختلفی برای کاربردهای آشپزی، دارویی و عملی دارند.

لیموها کوچک، گرد و سبز هستند، در حالی که لیموها معمولا بزرگتر، بیضی شکل و زرد روشن هستند.

از نظر تغذیه، آنها تقریباً یکسان هستند و بسیاری از مزایای سلامتی بالقوه یکسانی دارند.

هر دو میوه اسیدی و ترش هستند، اما لیمو شیرین تر است، در حالی که لیموترش طعم تلخ تری دارد.

این تفاوت های طعمی معمولاً کاربردهای مختلف آشپزی آنها را هدایت می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.