Phaseolus vulgaris که معمولاً به عنوان لوبیا چشم بلبلی شناخته می شود، یک حبوبات یا یک لوبیای خشک معمولی است.
این نام از کلیه انسان به دلیل شباهت عجیب آن گرفته شده است.
لوبیا قرمز در بازار از بهترین لوبیا ها می باشد.
همچنین، لوبیا قرمز حاوی پروتئینی معادل سبزیجات است و منبع غنی فیبر است.
آنها هر دو گیاهخوار هستند و جایگزینی عالی برای محصولات گوشتی هستند.
علاوه بر این، مصرف لوبیا در درازمدت فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله، اما نه محدود به، پیشگیری از چندین نوع سرطان، کاهش وزن و تنظیم قند خون.
لوبیا مقرون به صرفه، سالم و برای یک رژیم غذایی کامل ضروری است.
بنابراین، آنها در کشورهای در حال توسعه محبوب هستند.
لوبیا قرمز حاوی بسیاری از ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی، مواد مغذی و اسیدهای آمینه ضروری است.
این یک بسته یکپارچه برای یک رژیم غذایی سالم است! راه های مختلفی برای مصرف لوبیا چیتی وجود دارد، چه به صورت کاری و چه در دسر.
لوبیا برای سلامت انسان مفید است و استفاده از آنها به عنوان جایگزین گوشت نیز به کاهش ردپای محیطی ایجاد شده توسط پرورش گاو برای گوشت کمک می کند.
لوبیاهای کلیوی از طریق انتخاب مصنوعی با تلاقی چندین نوع لوبیا زودرس ایجاد شدند.
اولین جد لوبیا امروزی برای اولین بار توسط قبایل بومی در آمریکای مرکزی تقریباً 8000 سال پیش کشت شد.
پس از هیبریداسیون، انتخاب مصنوعی توسط مردم محلی، و سال ها تکامل، بسیاری از گونه های معمول لوبیا پدید آمدند.
امروزه، لوبیا جزئی ضروری از رژیم غذایی هند، کارائیب، آمریکای جنوبی، اسپانیا و اندونزی است.
لوبیا به چهار نوع طبقه بندی می شود:
لوبیا قرمز ( راجما در هند)
لوبیا سفید (لوبیا در هند)
لوبیا چشم بلبلی خالدار
لوبیا قرمز خالدار
اگرچه جزئی از یک خانواده لوبیا هستند، اما از نظر رنگ، شکل، طعم و محتوای غذایی متفاوت هستند.
ارزش غذایی لوبیا قرمز
100 گرم لوبیا قرمز حاوی:
پروتئین – 7.7 گرم
کربوهیدرات – 20.2 گرم
نشاسته – 2.0 گرم
شکر – 0.26 گرم
چربی ها – 0.45 گرم
فیبر – 5.7 گرم
آب – 59 گرم
مواد معدنی:
آهن – 2.0 گرم
روی – 0.9 گرم
کلسیم – 31 گرم
پتاسیم – 35.8 گرم
منیزیم – 37 گرم
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.