سیب در بسیاری از آماده سازی ها استفاده می شود.
سیب قرمز لبنان از بهترین سیب ها می باشد.
به عنوان مثال، در اروپا آن را در سالادها، مانند والدورف، تارته فرانسوی، äpfelstrudel از آلمان و اتریش، سس برای بریان، شیرینی پف دار، سیب زمینی سرخ شده، کرامبل انگلیسی یا سیب های پر شده با گوشت گنجانده شده است.
در آسیا از آن در سالاد، سیب زمینی سرخ شده، چاتنی، پلو برنج (برنج سبوس دار خیسانده و تفت داده شده در تابه) و سالاد میوه استفاده می شود.
علاوه بر این، در آمریکا از سیب در پوره ها، کیک ها و فیلینگ های مختلف با این میوه به عنوان قهرمان اصلی استفاده می شود.
اکنون که با خواص سیب آشنا شدید، دستورهای مختلفی را به شما پیشنهاد می کنیم تا بتوانید این میوه را در این غذاهای خوشمزه بگنجانید:
سیب های پیچیده شده در خمیر پف دار.
پنکیک سیب، مناسب برای یک میان وعده یا دسر خوشمزه.
کمپوت سیب بدون شکر
مرغ با سیب.
سیب آب نبات.
طرز تهیه سرکه سیب با خمیر ترش
کوفته سیب و دارچین.
کیک سیب
سیب به دلیل خواص زیادی که دارد، فواید زیر را برای سلامتی دارد:
سیستم عصبی را تحریک می کند و به تصفیه آن کمک می کند.
خوردن سیب به مبارزه با یبوست کمک می کند.
به همین ترتیب به توقف اسهال کمک می کند.
کلسترول را تنظیم می کند، بنابراین به دلیل داشتن پکتین و فلاونوئیدها، مصرف روزانه 3 یا 4 تکه سیب برای کنترل کلسترول توصیه می شود.
سطح قند خون را کاهش می دهد، زیرا میوه ای است که برای دیابتی ها بسیار توصیه می شود، زیرا بخش زیادی از قند موجود در آن به شکل فروکتوز است، بنابراین برای دسترسی به سلول ها نیازی به انسولین ندارد.
علاوه بر این، پکتین به تنظیم ترشح قندها کمک می کند و اجازه می دهد عبور از خون پیش رونده باشد.
و اگر تعجب می کنید که آیا سیب چاق کننده است، باید بدانید که نه، چاق کننده نیست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.