خرما میوهای است که از درخت خرما که بومی خاورمیانه است به دست میآید، اگرچه اکنون در دریای مدیترانه، آسیا، ایالات متحده آمریکا و مکزیک نیز کشت میشود.
خرما به صورت خوشه های بزرگی رشد می کند که از بالای این درختان خرما آویزان است. با رسیدن آنها، پوست آنها قهوه ای می شود و با خروج رطوبت بیشتر و بیشتر از میوه، چروک می شود.
این زمانی است که آنها معمولاً با دست برداشت می شوند، یا توسط شخصی که از کف دست بالا می رود یا با استفاده از بالابر مکانیکی.
اعتقاد بر این است که ترکیبات موجود در خرما خاصویی خوزستان اثرات اکسی توسین، هورمونی که در انقباضات زایمان نقش دارد، تقلید می کند.
خرما منبع غنی از ترکیبات گیاهی محافظ است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. اینها شامل پلی فنول ها، کاروتنوئیدها و لیگنان ها هستند که نشان داده شده است که به مدیریت خطر بیماری مزمن کمک می کنند.
2. ممکن است از سلامت روده حمایت کند
تحقیقات در مورد فیبر به حمایت از نقش مهم آن در سلامتی، از کمک به حفظ میکروبیوم روده سالم تا کاهش خطر برخی بیماریهای بلندمدت سلامت ادامه میدهد.
یک مطالعه کوچک در سال 2015 نشان داد که مصرف خرما ممکن است سرطان روده بزرگ را به دلیل محتوای بالای فیبر و پلی فنول آن کاهش دهد، که دومی فواید ضد میکروبی مفیدی نیز دارد.
3. ممکن است از سلامت استخوان حمایت کند
خرما منبع مواد معدنی دوستدار استخوان از جمله فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است. آنها همچنین منبع ویتامین K هستند که برای داشتن استخوان های سالم و قوی مورد نیاز است.
4. ممکن است زایمان طبیعی را تسهیل کند
گنجاندن خرما در رژیم غذایی که در چند هفته آخر بارداری ممکن است باعث گشاد شدن دهانه رحم شود و نیاز به زایمان القایی را کاهش دهد. همچنین تصور می شود که آنها در کاهش طول زایمان مفید هستند.
5. ممکن است جایگزین قند مفیدی باشد
شربت خرما خمیری است که از مخلوط کردن خرما با آب تهیه می شود. این شربت دارای شاخص گلیسمی (GI) پایین و محتوای فروکتوز کمتری نسبت به سایر شیرین کننده ها است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.