مطالعات اپیدمیولوژیک مصرف آجیل را با کاهش بروز بیماری عروق کرونر قلب و سنگ کیسه صفرا در هر دو جنس و دیابت در زنان مرتبط دانسته اند.
شواهد محدود همچنین اثرات مفیدی را بر فشار خون بالا، سرطان و التهاب نشان می دهد.
یکی از پرطرفدارترین آجیل ها آجیل در فاروج می باشد.
مطالعات مداخله ای به طور مداوم نشان می دهد که مصرف آجیل دارای اثر کاهش کلسترول است، حتی در زمینه رژیم های غذایی سالم، و شواهد نوظهوری از اثرات مفید بر استرس اکسیداتیو، التهاب، و واکنش عروقی وجود دارد.
فشار خون، به نظر می رسد که چاقی احشایی و سندرم متابولیک نیز به طور مثبت تحت تأثیر مصرف آجیل قرار دارند.
بنابراین واضح است که آجیل تأثیر مفیدی بر بسیاری از عوامل خطر قلبی عروقی دارد.
برخلاف انتظارات، مطالعات اپیدمیولوژیک و کارآزماییهای بالینی نشان میدهند که مصرف منظم آجیل بعید است به چاقی کمک کند و حتی ممکن است به کاهش وزن کمک کند.
نگرانی های ایمنی به بروز نادر آلرژی به آجیل در کودکان محدود می شود.
در نتیجه، آجیل غذاهای غنی از مواد مغذی با فواید قلبی عروقی و متابولیک گسترده است که می تواند به راحتی در رژیم غذایی سالم گنجانده شود.
مطالعات اپیدمیولوژیک و کارآزماییهای بالینی نشان میدهد که مصرف منظم آجیل بعید است به چاقی کمک کند و حتی ممکن است به کاهش وزن کمک کند.
نگرانی های ایمنی به بروز نادر آلرژی به آجیل در کودکان محدود می شود.
در نتیجه، آجیل غذاهای غنی از مواد مغذی با فواید قلبی عروقی و متابولیک گسترده است که می تواند به راحتی در رژیم غذایی سالم گنجانده شود.
مطالعات اپیدمیولوژیک و کارآزماییهای بالینی نشان میدهد که مصرف منظم آجیل بعید است به چاقی کمک کند و حتی ممکن است به کاهش وزن کمک کند.
نگرانی های ایمنی به بروز نادر آلرژی به آجیل در کودکان محدود می شود.
در نتیجه، آجیل غذاهای غنی از مواد مغذی با فواید قلبی عروقی و متابولیک گسترده است که می تواند به راحتی در رژیم غذایی سالم گنجانده شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.