خاستگاه جغرافیایی بامیه عمدتاً به آسیای جنوبی، غرب آفریقا و اتیوپی است.
ترشی بامیه یکی از پرطرفدارترین ترشی هاست که در کنار غذا میل می شود.
تاریخ نشان می دهد که بامیه از طریق دریای سرخ یا باب المندب وارد جنوب غربی آسیا شده و به شبه جزیره عربستان می رسد.
مصریان و مورها بامیه را با کلمه عربی بامیا می گفتند.
این نشان می دهد که از شبه جزیره عربستان به مصر آمده است.
بامیه دارای غلاف هایی با ظاهری مبهم و دانه های خوراکی در داخل است.
آب موسیلاژین دار که پر از فیبر با طعم ملایم است، اغلب برای غلیظ کردن سس ها استفاده می شود.
بامیه همچنین برای مصارف دارویی به عنوان آب بامیه، پوست بامیه و پودر دانه استفاده می شود.
ترشی یا مخلال در غذاهای خاورمیانه بسیار محبوب است.
مردم برای حفظ بامیه در تمام طول سال آن را ترشی یا منجمد می کنند.
فواید ترشی بامیه
در حالی که ممکن است فقط برای لذت بردن از طعم خوش ترشی ترشی بخورید، آنها در واقع فواید سلامتی دارند.
آنها در واقع سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
ترشی ها به بهبود هضم کمک می کنند زیرا سرشار از باکتری های خوب به نام پروبیوتیک هستند.
سبزیجات تخمیر شده برای مبارزه با بیماری مفید هستند.
حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان به نام بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.
ثابت شده است که کاروتن در کاهش خطر ابتلا به سرطان عالی است.
همچنین می تواند از بیماری های قلبی، سکته مغزی و بیماری های تنفسی محافظت کند.
ورزشکاران اغلب بعد از ورزش آب ترشی می نوشند تا الکترولیت های از دست رفته را در حین ورزش جایگزین کنند.
بامیه سرشار از فیبر است که به هضم غذا کمک می کند و میل به غذا را کاهش می دهد.
برخی مطالعات نشان داده اند که بامیه اثر ضد استرس دارد.
تحقیقات دیگر نشان می دهد که بامیه به کاهش کلسترول کمک می کند.
به نظر می رسد که در بدن شما به کلسترول متصل می شود و سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.
بامیه همچنین می تواند از قلب شما محافظت کند. غنی از پلی فنول است که با التهاب مضر مبارزه می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.