با استفاده از چای تی بگ گلستان هوش هیجانی خود را کنترل کنید

چای اغلب به دلیل تطبیق پذیری و تنوع آن شناخته می شود و زمانی که نگاهی به انواع چای موجود بیندازیم، بسیار قابل مشاهده است.

همه انواع چای (به غیر از 1) که قصد داریم در مورد آنها بگوییم، در کمال تعجب از یک گیاه می آیند! چیزی که آنها را از یکدیگر متمایز می کند و آنها را متفاوت می کند، میزان پردازش و اکسیداسیون است که برگ های چای تحت آن قرار می گیرند.

چای تی بگ گلستان مقرون به صرفه می باشد.

اکسیداسیون یک فرآیند طبیعی تجزیه است که پس از کندن برگ‌های چای (یا هر میوه یا سبزی) صورت می‌گیرد و سپس با اکسیژن محیط واکنش نشان می‌دهد.

تکنیک‌های فرآوری چای مانند برش، غلتاندن و خرد کردن به تسریع فرآیند اکسیداسیون نیز کمک می‌کنند.

بیایید مستقیماً به انواع یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان بپردازیم.

چای

چای سیاه
چای سیاه، خانمی که یک فنجان در دست دارد

چای سیاه مسلما شناخته شده ترین و رایج ترین نوع چای است که در سراسر جهان مصرف می شود.

رنگ تیره برگ های چای به دلیل فرآیند اکسیداسیون است.

این برگ‌های چای معمولاً حدود 90 تا 95 درصد اکسیده شده‌اند که طعم دودی متمایز چای سیاه را به آن‌ها می‌دهد.

برگ‌های چای برای رسیدن به نتیجه نهایی که چای سیاه است، یک فرآیند پنج مرحله‌ای را طی می‌کنند، این فرآیند شامل چیدن برگ‌ها، و غلتاندن با دست یا با وسایل مکانیکی کبودی کامل برگ است که آنزیم‌ها را آزاد می‌کند و به فرآیند اکسیداسیون کمک می‌کند.

بنابراین، این اسانس‌ها با هوا واکنش نشان می‌دهند تا اکسید شوند و به تانن‌ها اجازه رشد داده و چای غنی‌تر، پرتر و قوی‌تر می‌شود.
بسته به فرآیند، چای سیاه ارتدکس و چای سیاه CTC وجود دارد.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.