پسته نوعی آجیل درختی با فواید بی شماری برای سلامتی است.
پسته منبع عالی پروتئین، آنتی اکسیدان ها و فیبر است.
پسته از خوشمزه ترین آجیل ها می باشد.
پژوهشنشان می دهد که مردم هزاران سال است که پسته می خورند.
امروزه مردم آنها را در انواع غذاها از سالاد گرفته تا بستنی مصرف می کنند.
در اینجا 10 مزیت مبتنی بر شواهد مصرف مغز پسته آورده شده است.
پسته حاوی بسیاری از مواد مغذی ضروری است.
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، 1 اونس (اونس) یا تقریباً 49 مغز پسته بو داده نشده و نمک نخوردهحاوی:
کالری : 159
پروتئین : 5.7 گرم (گرم)
چربی : 12.8 گرم
کربوهیدرات : 7.7 گرم
فیبر : 3.0 گرم
قند : 2.2 گرم
منیزیم : 34.3 میلی گرم (میلی گرم)
پتاسیم : 289.0 میلی گرم: 289.0 میلی گرم: 289.0 میلی گرم: 289.0 میلی گرم: 289.0 میلی گرم فیبروژیک
:
289.0 میلی
گرم فیبروژیک :
یک وعده پسته حدود 37 درصد از ویتامین B6 توصیه شده روزانه را تامین می کند1.3 میلی گرم برای بزرگسالان.
ویتامین B6 نقش حیاتی در بدن دارد، به ویژه در رابطه با متابولیسم پروتئین و رشد شناختی.
در اینجا با فواید ویتامین B6 بیشتر آشنا شوید.
2. کم کالری
پسته یکی از آجیل های کم کالری است، به این معنی که مردم می توانند از مزایای سلامتی آجیل لذت ببرند و در عین حال راحت تر در محدوده کالری روزانه خود باقی بمانند.
به عنوان مثال، 1 اونس آجیل ماکادمیا یا 10-12 مغز حاوی204 کالری، در حالی که 1 اونس اسپند فراهم می کند196 کالری. با این حال، 1 اونس پسته حاوی 159 کالری است.
گفته می شود، آجیل ها به طور کلی کالری بیشتری نسبت به برخی مواد غذایی دیگر دارند.
آنتی اکسیدان ها موادی هستند که نقش مهمی در سلامت دارند.
آنها با جلوگیری از آسیب به سلول های بدن، خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهند.
آجیل و دانه ها حاوی چندین ترکیب آنتی اکسیدانی هستند، اما پسته ممکن است مقادیر بیشتری از آنتی اکسیدان ها را نسبت به سایر مغزها داشته باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.