با استفاده از سیر ترشی کیلویی بهره هوشی را بالا ببرید

چگونه سیر بپزیم؟
خام، پخته، خرد شده، سرخ شده… سیر را می توان به روش های مختلفی پخت.

با این حال، جدا کردن پوست از سر سیر، جدا کردن پایه حبه و جدا کردن پوست، صرف نظر از روش تهیه، ضروری است.

سیر ترشی کیلویی از بهترین ها می باشد.

فواید سیر ترشی
سیر به دلیل غنای تغذیه ای فواید زیادی دارد:

سیالیت خون را بهبود می بخشد.
خطر حمله قلبی را محدود می کند.
سطح کلسترول بد را کاهش می دهد؛
به دلیل داشتن سلنیوم، محافظت مؤثرتری از پوست در برابر نور خورشید ارائه می دهد.
به دلیل داشتن ویتامین B6 به مبارزه با استرس کمک می کند.
انرژی می دهد؛
خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد؛

سیرترشی
فشار خون را کاهش می دهد؛
این به مبارزه با بیماری های عفونی کمک می کند.
به دلیل محتوای پتاسیم، کلسیم و ویتامین های A و C سموم را از بین می برد.
به دلیل محتوای کم کالری آن برای لاین مفید است.

داخل یخچال
سیرترشی را می توان برای چند ماه در یخچال نگهداری کرد. برای آن شما نیاز دارید:

حبه ها را از سر سیر جدا کنید، پوست را نگه دارید.
بشویید، سپس به مدت 30 دقیقه بخارپز کنید (یا در قابلمه بجوشانید).
هر غلاف را پوست بگیرید؛
با استفاده از غذاساز، با کمی روغن زیتون پوره کنید.
مخلوط را در ظرفی بریزید و سپس در یخچال نگهداری کنید.
در فریزر
سیر را می توان در تمام طول سال در فریزر نگهداری کرد.

برای این کار کافیست این مراحل را دنبال کنید:

هر حبه سیر را تمیز کنید؛
غلاف ها را در کیسه فریزر قرار دهید؛
کیسه را در فریزر قرار دهید.

اگر پوست سیر خام را کنده و برش دهید و با فشار دادن روی ریشه مو بمالید، می تواند به رشد مجدد مو کمک کند.

افرادی هستند که از این اپلیکیشن سود می برند.

زیرا خود سیر یا روغن آن می تواند مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز مو را به پوست بدهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.