دانشمندان معمولاً عاطفیترین گروه نیستند، بنابراین وقتی همکاران دیوید پوپوویچ از آنجا عبور میکنند و او را در حال گریه کردن پشت میزش میبینند، ناخوشایند میشود.
سپس متوجه بطری سس تند او می شوند.
سس فلفل قرمز گلوریا یکی از بهترین سس ها می باشد.
پوپویچ که در مورد ترکیبات زیست فعال در گیاهان مطالعه می کند و یک مدرس ارشد در دانشگاه Massey در نیوزیلند است، می گوید: «من آن را روی همه چیز می گذارم.
و شما هم همینطور، زیرا به گفته دو متخصص برتر فلفل، سس تند سالم است.
این تا حد زیادی به لطف کپسایسین – ماده فعال فلفل – است که اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی را در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است.
مقاله ای که در تابستان امسال به بررسی نیم میلیون بزرگسال چینی منتشر شد، نشان داد کسانی که سه بار یا بیشتر در هفته غذاهای تند می خورند، در مقایسه با کسانی که غذای تند زیادی نمی خورند، 14 درصد کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.
در آزمایشهای آزمایشگاهی خود با استفاده از سلولهای سرطانی، وقتی پوپوویچ کپسایسین را روی آن قرار میدهد، رشد سلول کاهش مییابد.
دانشمندان مکانیسم عملکرد کپسایسین را در بدن نمی دانند.
پوپوویچ میگوید، اما یک نظریه برجسته این است که چیزی به نام آپوپتوز را تحریک میکند: نوعی «خودکشی» سلولی که گردش سلولها را تشویق میکند – برخی با جهشها – به سلولهای جدید بازیافت شوند.
پوپوویچ میگوید: «این یکی از راههایی است که دانشمندان فکر میکنند کپسایسین و سایر ترکیبات فعال موجود در سبزیجات میتوانند از پیشرفت سرطان جلوگیری کنند: با تحریک مرگ سلولی آپوپتوتیک».
هر چه فلفل آتشین تر باشد، میزان کپسایسین آن بیشتر است.
اما این بدان معنا نیست که آتشین ترین سالم ترین است.
خوزه د ژسوس اورنلاس-پاز، که همچنین یک محقق فعال زیستی گیاهی است، می گوید: کپسایسین به دلیل ویژگی های سالم فلفل ها اعتبار دارد، اما علم جدید نشان می دهد که در واقع تعامل کپسایسین با سایر ترکیبات موجود در فلفل است که آن را برای شما بسیار مفید می کند.
ترکیبات و استاد مرکز تحقیقات غذا و توسعه در مکزیک.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.