با استفاده از خیار گلخانه ای امروز تهران سرمایه خود را 5 برابر کنید

هیچ برگر یا ساندویچ خوبی بدون چند برش ترشی تند کامل نمی شود.

ترکیب زیبای طعم های شیرین، شور، ترش و تند، ترشی را به یکی از بهترین مواد افزودنی برای غذاهای شما تبدیل کرده است.

خیار گلخانه ای امروز تهران از پرفروش ترین خیارشور ها می باشد.

اما آیا خیارشور فوایدی برای سلامتی دارد؟ آیا آنها نیز عوارض جانبی ایجاد می کنند؟ این مقاله پاسخ تمام این سوالات را به همراه چند دستور غذای خوشمزه برای شما آماده کرده است.

خیارشور ها برای سال ها وجود داشته اند.

مردم اولین بار در شبه قاره هند شروع به ترشی کردن میوه ها و سبزیجات کردند، اما کمی بعد، این مفهوم در سایر نقاط جهان مشهور شد.

روش های ترشی ممکن است با عبور از مرزها در کشورهای مختلف تغییر کرده باشد، اما هدف نهایی یکسان باقی مانده است – افزایش ماندگاری میوه ها و سبزیجات خاص.

خیارشور

وقتی به ترشی  فکر می کنید، ترشی شوید اولین چیزی است که به ذهن شما خطور می کند.

ترشی خیار شوید رایج ترین ترشی هایی است که حاوی مواد مغذی سالمی است.

یک ترشی شوید بزرگ (44.6 گرم) حاوی مواد مغذی زیر است:

سدیم (326 میلی گرم) و پتاسیم (46.2 میلی گرم) به وفور در خیارشور شوید یافت می شود.

کلسیم با 21.8 میلی گرم سوم است.

فسفر و منیزیم در رتبه های بعدی قرار دارند (به ترتیب 46 میلی گرم و 2.87 میلی گرم).

عناصر کمیاب مانند روی، مس، منگنز و آهن نیز در این ترشی ها یافت می شوند.

ترشی شوید دارای کربوهیدرات کمی (8 گرم) و چربی (0.7 گرم) است.

فقط 0.4 گرم فیبر دارد.

وقتی صحبت از ویتامین ها می شود، یک ترشی شوید دارای 848 میکروگرم ویتامین C، 81 میکروگرم اسید پانتوتنیک (ویتامین B5)، 44 میکروگرم نیاسین (ویتامین B3) و 18.2 میکروگرم بتاکاروتن است.

همچنین حاوی 6.87 میکروگرم ویتامین K، 48 میکروگرم ویتامین E و 1.68 میکروگرم ویتامین A است.

سایر ویتامین ها نیز وجود دارند، اما به مقدار کمی.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.