با استفاده از خیارشور پیک می توانید ویروس ها را نابود کنید

سدیم و هیستامین اضافی موجود در ترشی ها ممکن است باعث مشکلات کبد و کلیه شود، اگرچه تحقیقات کافی برای اثبات همین موضوع وجود ندارد.

مطالعات مختلف نشان داده اند که مصرف زیاد ترشی ممکن است خطر ابتلا به سرطان معده، معده و مری را افزایش دهد .

خیارشور پیک از بهترین خیارشور ها می باشد.

تحقیقات بیشتری لازم است تا بدانیم آیا مصرف زیاد ترشی عوارض جانبی دیگری دارد یا خیر.

می توانید هر چند وقت یکبار دو قاشق چایخوری ترشی سنتی مصرف کنید.

تعادل مواد مغذی خوبی را به رژیم غذایی شما اضافه می کند.

ترشی ها به عنوان یک افزودنی تلخ به غذاها در نظر گرفته می شوند.

اما وقتی خیارشور در حد اعتدال مصرف شود، فوایدی برای سلامتی دارد.

خیارشور

میکرو فلور موجود در خیارشورهای تخمیری باعث تقویت باکتری های روده می شود.

علاوه بر این، پپتیدهای زیست فعال و فیتواستروژن ها به تنظیم سطح قند خون کمک می کنند.

ترشی همچنین سطح کلسترول را کاهش می دهد، به مدیریت علائم PMS کمک می کند، به حفظ سطح الکترولیت در رژیم کتو کمک می کند، آسیب اکسیداتیو را کاهش می دهد و خطر ابتلا به سرطان کبد، مثانه و روده بزرگ را کاهش می دهد.

با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است اثرات منفی ایجاد کند.

از این رو مصرف متعادل آن برای بهره مندی از حداکثر فواید آن توصیه می شود.

آیا ترشی سالم تر از خیار است؟

نه، ترشی سالم تر از خیار نیست.

خیار سدیم و قند کمی دارد و از ترشی سالم تر است.

آیا ترشی ها یک سوپر غذا هستند؟

بله، ترشی یک غذای فوق العاده است.

آیا خوردن ترشی هر روز اشکالی ندارد؟

نه، خوردن ترشی هر روز اشکالی ندارد.

محتوای سدیم بالا ممکن است باعث فشار خون بالا شود.

آیا ترشی برای مغز شما مفید است؟

بله، ترشی ها ممکن است به بهبود سلامت روان شما کمک کنند و بر سلامت مغز تأثیر بگذارند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.