با استفاده از خیارشور در اصفهان آمادگی جسمی خود را بالا ببرید

تابستان فرا رسیده است، خیار هم همینطور! آنها یکی از سالم ترین و همه کاره ترین میوه ها هستند (آره، از نظر گیاه شناسی یک میوه است نه یک سبزی) که می توانیم در طول روزهای گرم طولانی فصل آفتابی از آن لذت ببریم.

خیارشور در اصفهان از بهترین خیارشور ها می باشد.

خیارها با نام علمی Cucumis sativus شناخته می شوند و از خانواده خربزه و کدو هستند.

به طور کلی، دو نوع است: «خیار خلال»، و «خیار ترشی».

اگرچه هر دو نوع را می توان به صورت تازه خورد یا برای تهیه ترشی واقعی (ترشی های تخمیر شده لاکتو) یا ترشی ترشی (با استفاده از سرکه) استفاده کرد.

البته، به خاطر داشته باشید که ساخت کیک های تخمیر شده لاکتو که به ترشی تبدیل می شوند، حتی بهتر است زیرا فرآیند تخمیر باعث اضافه شدن پروبیوتیک ها و کمک به هضم می شود.

خیار شور تخمیر شده برای تهیه غذاهای دیگر مانند ترشی بوقلمون نیز عالی است.

خیارشور

از آنجایی که من یک علاقه مند به تاریخ هستم، در اینجا چند خط در مورد منشا میوه سبز و خنک ما آورده شده است.

سپس به فواید سلامتی خواهیم پرداخت.

منشا و تاریخچه

اعتقاد بر این است که خیار از کوهپایه های هیمالیا سرچشمه گرفته است و بیش از 3000 سال است که در هند و در سراسر آسیا کشت می شود.

یونانی ها و رومی ها آنها را به خوبی می شناختند و توسط کلمب در سال 1494 به دنیای جدید معرفی شدند.

برای آلزایمر موثر است.

آلزایمر که اخیراً به یکی از مهمترین مشکلات سلامتی تبدیل شده است، با خیارشور نیز قابل پیشگیری است.

ترشی که یکی از غذاهایی است که پزشکان برای جلوگیری از مشکلات حافظه توصیه می کنند، به دلیل وجود سیر زیاد در آن، احساس ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.

خیارشور که برای مقابله با زوال عقل عالی است، یکی از غذاهایی است که همه افراد به خصوص میانسالان باید مصرف کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.