انجیر خشک آردی از لحاظ کیفیت در دنیا در جایگاه بالایی قرار دارد

از نظر طب سنتی انجیر گرم و مرطوب است، بنابراین تازه، خشک یا خیسانده آن را می‌توان به کسانی که طبیعت سرد و خشک دارند توصیه کرد.

افراد با طبع سرد و مرطوب نیز بهتر است انجیر خشک مصرف کنند تا از غالب شدن آن جلوگیری کنند.

انجیر خشک آردی یکی از پرطرفدارترین انجیر خشک ها می باشد.

انجیر خشک به همراه سایر غذاهای غنی از کلسیم می تواند تراکم استخوان و استحکام استخوان را بهبود بخشد.

یک انجیر خشک حاوی 3 درصد کلسیم است.

دیابت
انجیر خشک برای افراد دیابتی نیز مفید است.

انجیر خشک

اما انجیر خشک حاوی قند بالایی است، بنابراین افراد دیابتی باید در مورد مصرف با پزشک متخصص مشورت کنند.

کم خونی (کمبود آهن)
خوردن انجیر خشک با افزایش سطح آهن در بدن به افزایش سطح هموگلوبین خون کمک می کند.

آهن یک ماده معدنی مهم است که هموگلوبین را در سراسر بدن انسان به گردش در می آورد.

بنابراین، انجیر خشک می تواند به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک کند.

سلامت باروری
یونانیان باستان از انجیر به عنوان داروی تقویت کننده جنسی استفاده می کردند.

در یونان باستان انجیر را میوه ای مقدس می دانستند که مربوط به باروری و عشق است.

انجیر می تواند باروری و میل جنسی را افزایش دهد زیرا سرشار از مواد معدنی، روی، منگنز و منیزیم است که برای بهبود سلامت باروری انسان ضروری است.

انجیر تازه یا انجیر خشک، کدام یک بهتر است
در مقالات قبلی تاریخچه و گیاه شناسی درخت انجیر ، فواید انجیر و انجیر خشک و فرآیند تولید آن شرح داده شد.

پس می دانید که درخت انجیر قدمتی طولانی دارد و یکی از میوه های مهم در مناطق نیمه گرمسیری محسوب می شود.

همچنین می دانید که انجیر بسیار مفید است و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت خانواده کمک می کند.

اما با توجه به انجیر تازه و انجیر خشک، تفاوت ممکن است برای بسیاری از افراد سوال باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.