پس از انتخاب نوع و طعم چوب، مطمئن شوید که از آن به درستی استفاده کنید. هنگام پخت و پز، شکل چوب استفاده شده تعیین کننده نحوه استفاده از آن است. برای مثال، تراشههای چوب و تختههای چوب بسیار متفاوت استفاده میشوند. تراشه های چوب

آشپزی با تکه های چوب و چیپس
کوره های گازی و برقی – تراشه های چوب روسی ارزان قیمت را در آب خیس کنید، آبکش کنید و در جعبه دود کننده تراشه چوب قرار دهید. اگر جعبه دودی ندارید، میتوانید چیپسها را در فویل آلومینیومی بپیچید، فویل را سوراخ کنید و مستقیماً روی منبع حرارتی زیر توری پخت قرار دهید.
کوره های زغالی – تراشه های چوب را در آب خیس کنید، توری پخت و پز را بردارید، زغال چوب را در هرم قرار دهید و روشن کنید. تراشه ها را آبکش کنید و وقتی زغال چوب ریخته شد روی زغال های داغ پخش کنید. هنگامی که چیپس ها شروع به دود شدن کردند، توری پخت را جایگزین کرده و شروع به کباب کردن کنید.
آشپزی با کنده های چوب
بیشتر کورههای ذغالی به اپراتور اجازه میدهند تا با کندههای چوبی بپزد، اگرچه گریلهای چوبی خاصی نیز در دسترس هستند. هنگام پخت و پز در کوره یا با رنده یا تف، معمول است که کنده ها را به شکل تیپی یا کلبه چوبی بچینید. هر شکلی که انتخاب کنید نیاز به استفاده از تیندر و کیندلینگ دارد.
آشپزی با تخته های چوبی
برای استفاده، ابتدا تخته را به مدت 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید و پروتئین خود را مزه دار کنید. تخته را مستقیماً روی گریل قرار دهید و بعد از 2 دقیقه آن را برگردانید. بعد از اینکه شروع به ترک خوردن کرد، گوشت را به تخته اضافه کنید. سپس شروع به کباب کردن کنید. از ورق زدن غذا خودداری کنید از تخته به عنوان یک قطعه سرو برای ارائه بهتر غذا استفاده کنید.
آیا تخته های چوبی قابل استفاده مجدد هستند؟
در صورت مراقبت صحیح از تخته های چوب گردو می توان 3 یا 4 بار استفاده کرد. با این حال، توصیه می شود که آنها برای نوع خاصی از غذا تعیین شوند. به عنوان مثال، اگر از یک تخته برای ماهی قزل آلا استفاده می کنید، آن تخته را برای پختن ماهی تعیین کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.